2777
2789
عنوان

اسهال بچه دوساله

58 بازدید | 6 پست

سلام دخترم دوسالشه دیشب یکم بالا اورد امروز ولی استفراغ نکرد اما غروب یبار اسهال کرد خیلی خیلی کم اشتها شده ظهر که بیدار شد یه کاسه سوپ خورد ۶قاشق برنج و خورشت از ناهار خورد الانم بهش یه ماست خوری ماست سون دادم خورده خوابش برد میدونم دیگه بیدار نمیشه ولی میترسم بخاطر کم اشتهاییش که غذا درست و حسابی نخورده یطوریش بشه و اینکه با یک بار اسهال آب بدنش یوقت کم نشده باشه تو خواب اتفاقی براش بیوفته خیلی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم سه سالشه امروز صبح بیدار شد انقدر بالا آورد.طفلی هیچی نخورده همش بی حاله.دکتر بردم دارو نمیخوره تبش هم بالاست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دختر منم سه سالشه امروز صبح بیدار شد انقدر بالا آورد.طفلی هیچی نخورده همش بی حاله.دکتر بردم دارو نمی ...

خدا بخیر بگذرونه انگار ویروس جدیده دختر من دیشب یکم بالا اورد ولی دیگه بالا نیاورده اما غروب یکم اسهال کرده و اینکه خیلی بی اشتها بوده منو میترسونه

ویروسیه... پسر من ٦ ساله است و همین علایم را داره. از پریشب دل درد و استفراغ شروع شد و کل شب، تقریبا هر ٣ ساعت یکبار بالا اورد تا دیروز ظهر. کلا دیروز غذا نخورد. ولی من جرعه جرعه بهش اب میدم. امروز اشتهاش بهتر شد، ولی اسهال شروع شد...بی اشتهایی نرماله و عیبی نداره. ولی اب حتما باید بخوره. من دیشب، دوبار پسرم را از خواب بیدار کردم و اب دادم. چک کنید که حتما ادرار کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خدا بخیر بگذرونه انگار ویروس جدیده دختر من دیشب یکم بالا اورد ولی دیگه بالا نیاورده اما غروب یکم اسه ...

دختر منم هیچی نمیخوره.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت