2777
2789

من اینارو میگم شاید شما فقط نیاز داشته باشین سطح انرژیتونو درست کنید و مشکل دیگه ای نداشته باشین

ولی من باید همه چیو بگم دیگه کسی که مطلبو میخونه بنا به شرایطش ازش استفاده میکنه

و خیلیا هستن که هنوز اینو نفهمیدن که با مشکل ماورایی روبه رو هستند و شاید سالهای زیادی متوجهش نشن پس پیشنهادم اینه همه انجامش بدن

خب تا اینجا فهمیدیم که مشکل چیه و با چی طرفیم و باید چیکار کنیم

حالا بریم سراغ درمان

اول از همه خونه رو باید پاکسازی کنیم

خونه که پاک باشه و انرژیش بالا باشه هی وارد خونه بشی خودبخود حالت خوب میشه احساس سبکی میکنی و همین هم باعث میشه سطح فرکانس شما بره بالا و اتفاقای خوب هم بیان سمتتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه یه دور پاکسازی کنین یجورایی خونه تکونی همه چیو دستمال بکشید دیوارهارو جاهایی که تو دید نیست و دسرسی بهش نیست مثل پشت یخچالی کمدی....کنج دیوارها که تارعنکبوتی چیزی باشه پاک کنید

بعد اب و گلاب میارید به میزان مساوی تقسیم میکنید ۳۳ مرتبه ایه ۳۳ سوره الرحمن میخونید و به اون ابو گلاب فوت میکنید یا لیوان یا اون ظرفو بگیرید جلو لبتون دارید میخونید بهش فوت کنید

راستی مولکول اب تغییر شکل میدن حالا با کلمات مثبت مثبت میشن با منفی منفی میشن این یه سرچ کنید کلیپشم ببینید یه دانشمند ژاپنی کشفش کرده

خب بعد اون اب و گلابو بریزید داخل جای شیشه پاک کنی چیزی به دیوار خونه و کنج خونه دورتا دور بپاشید اتاقا اشپزخونه پذیرایی همش

اینم دقیق یادم نیست چند روز یک هفته تا دو هفته انجامش بدید فقط حواستون باشه اون اب گلاب رو زمین نریزه که پا بره روش یا تو ظرفشویی روشویی جایی ازش نریزه که بره تو فاضلاب حتما حواستون باشه

بعد سنگ زاج و سنگ نمک تهیه میکنید کنج های خونه هر کدوم یه تیکه بزارید سنگ و زاجو بزارید رو هم

طولانیه بخام توضیح بدم ولی همینو بدونید باعث میشه حصار خونه ترک برنداره و حصار تقویت میشه که دیگه چیزی نتونه ازش رد بشه

سوم تا چهل روز هر روز یکساعت قبل غروب تو خونه اسپند دود بدید غروب یا شب اینکارو نکنید ها یکساعت قبل غروب فقط

بعد پنجره هارو باز بزارید دودش بیرون بشه

و مورد اخر بزارید صدای اذان و صوت قران(بقره بهتره) پخش بشه مخصوصا اذان صبح و مغرب که به شب وارد میشیم و خارج میشیم و دقت کرده باشین تو این دو زمان هم گفتن نمازو با صدا بخونید که من فکر میکنم یکی از دلایلش مربوط به بحث ماست

و موارد زیاد هست تحقیق کنید ولی من مهماشو گفتم و همینام کافیه

خب این از خونه که پاکیزه شد😉

یه نکته خعلی مهم یادم رفت بگم

قبل هرکاری

اول

حرز امام جواد و حرز حضرت علی و ابی دجانه رو تهیه کنید

حرز امام جوادو حضرت علی رو برا همه اعضا خونوادتون تهیه کنید و ببندید به بازو حتما خعلییی مهمههه هاااا یادتون نره

چون از خیلی از فتنه ها و بلاها در امان میمونید و برا همه چی خوبه حتی رزق و روزی

و بعضیا راجب پوست اهو که حرز امام جواد باید روش نوشته بشه ایراد میگیرن

اینا از اهوای پیر و از کار افتاده استفاده میکنن و از پوست یک اهو هزاران دعا میشه نوشت پس بیخیال این حرفا حتما تهیه کنید و نمازشم بخونید یا بگید براتون بخونن

و کسایی که واقعا سنگینی دارن و مشکل ماورایی دارن موقع درمان ممکنه اذیت بشن سردرد بگیرن دعوا تو خونه زیاد بشه و...ولی وقتی حرز میبندی  زیاد اذیت نمیشی راحتی

حب بحث خونه رو گفتم

حالا نوبت به خودمون میرسه

اصل کار

گفتم حرز امام جواد به بازو که همیشه هم باید باشه فقط موقع حموم دراورده بشه قبل حموم هم چهار قل و ایت الکرسی زیاد بخونید

غسل زیاد کنید که هاله بدنتون پاک بشه

یه دستوریم هست مربوط به یه استادی

پودر زاج با نمک حالا دریا باشه بهتره به طور مساوی قاطی کن میری حموم ازش به کل بدنت بمال بجز نقاط حساس یه دو سه دقیقه صبر کنید بعد برید زیر دوش تا چهار روز انجامش بدین و موقع شستن خودتون ۱۷۰ مرتبه بگید یا نورو یا قدوس بعد حموم هم از اون اب و گلابه بود گفتم که سوره الرحمن بهش خوندیم اسپری کن به کل بدنت بجز کف پا و نقاط حساس و مهمتره از همه پشت گردنته که بزنی

یا همین استاد میگفتن شبا قبل خاب روغن سیر یه کل بدنتون بمالید بعد صب غسل کنید اینم تا چهار روز

اینا برا اینه که اون سیم اتصالی که بهتون زده شده قطع بشه و دیگه نتونن شمارو پیدا کنن

بعد غسل کردن با این روشها احتمالا کاملا حس کنید چقدر سبک شدید پاک شدید هاله بدنتون پاک شده

بعد سعی کنید نمازتون اول وقت باشه

از زمانی که اذان دادن تا یکساعت بعدش نماز اول وقته

دوم چه سنگینی داشته باشین چه نه روزانه باید قران بخونید حداقلش روزی پنجاه ایه

ببنید دوستان به چشم انرژی به این اعمال نگاه کنید که چقدررر انرژی جذب میکنید و حالتونو قراره خوب کنه

و  اونایی که سنگینی دارن حتما باید انجامش بدن

روزانه یک دور سوره بقره رو باید بخونید(پیشنهادم اینه حداقل تا سه ماه بخونیدش نگید هم زیاده چشم بهم بزنید سه ماه که هیچ سال اینده هم رسیده مهم اینه اون زمان با الانت کلی فرق کرده باشی و به خواسته هات رسیده باشی)

حالا اگه خوندتون ضعیفه صوت کوتاهشو دانلود کنید یکم سرعت پخششو بیشتر کنید باهاش بخونید یکساعت وقتتون رو میگیره اینو انجام بدین همیشه بنظرم زمان تعیین نکنید که مثلا چهل روز فلان شما بخونید مثلا تا زمانی که به فلان خواستت برسی و بعد مدتی میبینید که معجزاتی که برات رخ میدن شرو شده و بعد مدتی یه انرژی عظیم تو وجودتون کاملا واضح حس میکنید که دوسدارید پرواز کنید

پس نماز اول وقت

خواندن روزانه سوره بقره

و یه پیشنهاد دیگه بدم

سعی کنید دائم الذکر بشید و مدام ذکر استغفرالله رو بگید همین دوتا کلمه

مثلا دارید کاری انجام میدید بگید فیلم میبنید بگید نشستین بگید بزار عادت کنید یا مثلا تو جمعی هستین یا جایی هستین نمیشه لباتون تکون بخوره با دهن بسته ذکرو بگید و هروقت حسش داشتید کاملا توجه کنید به ذکرتون و هروقتم حسش نداشتید اشکال نداره فقط بزارید لبتون تکون بخوره

بعد مدتی اینم احساس سبکی و حال خوبو نشاط   عجیبی میکنید کلا حال دلتون خوب میشه و از این به بعد همه چی عالی میشه اتفاقای خوبو...

یه نکته دیگه

راجب چاکراها تحقیق کنید و کاملا بشناسیدشون

همه چاکراها رو خوب بشناسید

بعد وقتی که شب دراز کشیدی بخابی وقتی داری ذکر میگی یا همون استغفرالله سعی کن برا مدتی چن دقیقه رو هر چاکرات تمرکز کنی همزمان که داری ذکر میگی مثلا اول از چاکرای ریشه شرو کن بعد بیا بالاتر چاکرای خاجی بزار یسری انقباضات هم شکل بگیره

و سعی کنی رو نفس کشیدنتم همزمان توجه داشته باشی

مثلا ذکرو میگی تا اونجایی که میتونی نفست بده بیرون یه چن ثانیه مکث کن بعد دوبار ریه هاتو پر کن و همزمان هم داری ذکر میگی و داری رو چاکراهات تمرکز کردی و دونه دونه داری میای بالا تا برسی به چاکرای تاجی و دوباره از اول

حالا خیلی از استادا میگن رو همه چاکراهات همزمان کار نکن ولی من رو همشون کار میکنم و کم کم حس خوبی بهتون میده که دستتون میاد با کنترل نفس کشیدنه میتونید ادامش بدید و اون حسه قطعو وصل میشه و با ادامه دادنه همیشگی میشه

حالا فعلا راجب چاکرای مهم ریشه حرف بزنم

کسایی که استرس دارن ترس دارن اعتماد به نفس ندارن مشکلات مثلا روده دارن....اینا چاکرا ریششون مشکل داره

بجز اون تمرین که گفتم

اگه بشه رو زمین بشینید روزانه عالی میشه مثلا اگه جا ندارید باغچه ای جایی

یا با پا بدون کفش تو طبیعت یا جایی که خاک باشه قدم بزنید  اینا باعث میشن زودتر این چاکرای مهم به تعادل برسه

ذکر سوره حمد رو میتونید بگید صد مرتبه کمتر بیشتر یا ایت الکرسی یا هر ذکری که میخاین

و سعی کنید هر عملی انجام میدید با توجه باشه تا نتیجشو زودتر ببینید

با این روشا که گفتم خودبخود استااااددد قانون جذب میشید یعنی از این کسایی که ادعای قانون جذب دارن خعلی بالاتر میرید

اونا فقط با یسری کلمات که محدود هستن میخان چیزیو جذب کنن ولی شما اصلا خود یه اهنر ربا بزرگ هستید و همه چیو بدون قیدو شرط جذب میکنید و اتفاق براتون میفته

و بجایی میرسید همیشههه حالتون خوبه چیزی نمیتونه ناراحتتون کنه هرچیزی دارید ازش لذت میبزید شادید پاکید نشاط دارید سبکید زلالید نفس کشیدنتو خعلی راحته اصلا انگار رو ابرایید

هست وقتی عید میاد بو خاصی داره حس خوبی میده اون مدت

شما الان دیگه همیشه همه چی همه جا عالیه براتون خوشحالتون میکنه حتی تو حیاطتون که دارید راه میرید خوشحالتون میکته شکر خدا میکنید تو اتاقتون هستید شکر خدا میکنید خیلی از چیزایی که قبلا عادی بودن براتون الان خعلی با ارزش به حساب میان برات

این خداروشکر که میگم با اون روش قانون جذبیا فرق میکنه اونا اونو هی تکرار میکنن که حالشون خوب بشه یه خورده فرکانسشون بیاد بالا ولی شما الان از انرژیو فرکانس بالاو حال عالیتون شکر خدا میکنید

نمیدونم چه چیزایی از قلم انداختم امیدوارم چیزی از یادم نرفته باشه

اها نکته خعلی مهم😁یچیزی میخام براتون بگم کیف کنید

شبا هست که میخابید

نیت کنید مثلا هزار مرتبه استغفار میگم

بعد زبونتون به سقف دهنتون بچسبونید و ذکرو بگید اوایلش شاید یکم سخت باشه ولی عادی میشه براتون بعد دیگه بخاید دیگه کاریتون نباشه ده تا گفتین صدتا گفتین خابتون برد

تو مدتی که خابید دارید اون ذکرو میگید و زمانهایی که بین خابو بیداری هستین متوجهش میشید که دارید ذکر میگید

اینم یه فوت کوزه گری بود که زودتر به حال خوب به همه چی برسید برید کیفشو ببرید😉

به جایی میرسید که از زمینو اسمون براتون اتفاقای خوب میفته جوری که اتفاقای خوب عادی میشن براتون و زندگیتون سرشار از شادیو نشاطه و به همه خواسته هاتون میرسید

اها یچیز دیگه

سعی کنید دل رحم باشید به بقیه کمک کنید صدقه بدین

مثلا تو همین نی نی سایت بعضی تاپیکها هست که مشکل دارن براشون حمد بخونین ایت الکرسی بخونین یا بگردید کسایی که میگن اسم بدید براتون نماز شب بخونم...شمام برید دونه دونه که دارید رد میشید براشون مثلا حمد بخونید و برا همشون بخونید

و همین چیزا میبنید زودتر به جایی که بخاید برسید میرسید و حتی بجایی میرسید هر حمدی یا ذکری برا بقیه میخونید همون لحظه حسش نشاطشو حس میکنید که جقدر حالتون خوب میشه

تو این راه شاید بعضی وقتها دلتون بگیره حالتون بد بشه مشکلات باشه ادامه بدید اون یه مقطعیه بگذره دیگه حله

اها اینم بگم

به هیچ عنوان سمت دعا نویس سرکتاب گرفتن نرید

حتی سمت فا ل گرفتن فا ل قهوه فا ل تاروت...

نرید به هیچ عنوان چون وارد زندگیتون میشن با این کار

راستی تنها خابیدن هم مکروهه سعی کنید تنها نخابید

موقع شستن لباسها یکم سرکه بریزید داخل ماشین لباسشویی و لباسهارو جلو افتاب خشک کنید

خودتون هم اگه روزانه یه بیست دقیقه افتاب بخورید عالیه از همه لحاظ

و قرص ویتامین بخورید

و اگه مشکل مزاج دارید که سردین و رطوبت بدنتون بالاس حتما حتما اصلاحش کنید

و یک ذره کینه حسودی دشمنی تو وجودتون نزارید بزارید مثل اب روان باشید