خونه یه دور پاکسازی کنین یجورایی خونه تکونی همه چیو دستمال بکشید دیوارهارو جاهایی که تو دید نیست و دسرسی بهش نیست مثل پشت یخچالی کمدی....کنج دیوارها که تارعنکبوتی چیزی باشه پاک کنید
بعد اب و گلاب میارید به میزان مساوی تقسیم میکنید ۳۳ مرتبه ایه ۳۳ سوره الرحمن میخونید و به اون ابو گلاب فوت میکنید یا لیوان یا اون ظرفو بگیرید جلو لبتون دارید میخونید بهش فوت کنید
راستی مولکول اب تغییر شکل میدن حالا با کلمات مثبت مثبت میشن با منفی منفی میشن این یه سرچ کنید کلیپشم ببینید یه دانشمند ژاپنی کشفش کرده
خب بعد اون اب و گلابو بریزید داخل جای شیشه پاک کنی چیزی به دیوار خونه و کنج خونه دورتا دور بپاشید اتاقا اشپزخونه پذیرایی همش
اینم دقیق یادم نیست چند روز یک هفته تا دو هفته انجامش بدید فقط حواستون باشه اون اب گلاب رو زمین نریزه که پا بره روش یا تو ظرفشویی روشویی جایی ازش نریزه که بره تو فاضلاب حتما حواستون باشه
بعد سنگ زاج و سنگ نمک تهیه میکنید کنج های خونه هر کدوم یه تیکه بزارید سنگ و زاجو بزارید رو هم
طولانیه بخام توضیح بدم ولی همینو بدونید باعث میشه حصار خونه ترک برنداره و حصار تقویت میشه که دیگه چیزی نتونه ازش رد بشه
سوم تا چهل روز هر روز یکساعت قبل غروب تو خونه اسپند دود بدید غروب یا شب اینکارو نکنید ها یکساعت قبل غروب فقط
بعد پنجره هارو باز بزارید دودش بیرون بشه
و مورد اخر بزارید صدای اذان و صوت قران(بقره بهتره) پخش بشه مخصوصا اذان صبح و مغرب که به شب وارد میشیم و خارج میشیم و دقت کرده باشین تو این دو زمان هم گفتن نمازو با صدا بخونید که من فکر میکنم یکی از دلایلش مربوط به بحث ماست
و موارد زیاد هست تحقیق کنید ولی من مهماشو گفتم و همینام کافیه
خب این از خونه که پاکیزه شد😉