2777
2789

مشکل من که فقط با مرگ حل میشه

ان صاءالله به حق این روز عزیز مشکلات بقیه حل بشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اونایی که گناه واضح دارن و میخان تغییر تو زندگیشون ایجاد کنن اونو باید کنار بزارن

و یه عده دیگه هستن گناهی که انجام میدنو متوجهش نیستن مخصوصا خانوم ها و تبدیل شده یک عادت تو زندگیشون مثلا همون غیبت کردن...

که باید سعی کنن کم کم کنارش بزارن

راجب موضوعی میخام حرف بزنم که شاید برا یه عده ترسناک باشه برا یه عده خرافات به حساب میاد

راجب موجودی به اسم جن

جن موجودیه که تو قران هم راجبش گفته شده و اوناهم مثل ما مخلوقات خداوند هستن

که اوناهم مسلمان و کافر دارن

حالا میگن اونایی که مسلمان هستن همه شیعه هستن و جن سنی نداریم براساس ماجرای زعفر جنی و حضرت علی که اینم تحقیق کنید جریان چی بوده جالبه

خب

یه عده اجنه هستن تو تمام خونه ها هستن

که بهشون میگن اماره مکان

یعنی هر خونه ای که ساخته باشه اینا میان از انرژی خونه یه خونه دیگه میسازن عین خونه ما تو دنیای خودشون و یک لایه بین ما و اونا هست یه لایه شیشه مانند که کدر هست و همین باعث میشه که اونا مارو نبینن

و یسری گناها هست باعث میشه اون شیشه کدر روشن و روشنتر بشه به مرور و اونا بتونن مارو ببینن و حتی شیشه ترک بخوره و بتونن وارد دنیای ما بشن و حتی در بعضی موارد اون شیشه یا لایه میشکنه

و اینا وارد خونه ما میشن و یسری مشکلات به وجود میاد مثلا شاید برکت از خونه بره

حالا اجنه های دیگه ای هستن که خبیثن و موجودات تاریکی هستن

اینا خطرناکن

ببنید خونه همه ما یه حصاری داره

حالا ما با یکسری کارا و گناهامون باعث میشا اون حصار بشکنه یکیش مشروب خوردن و ز...

یعنی حتی یه ترک بخوره حصار خونه خیلی از اجنه میتونن داخل بشن

حالا اون رده بالاهاشون براشون کسر شانه که بخان از ترک رد شن بیان اینور پس صبر میکنن اون ترک تبدیل بشه به شکاف🤦‍♂حتی حتی خونه هایی هست که کلا بخشی از حصارش شکسته شده مثلا یه اتاقش کلا حصار نداره و اون اتاق کلا جو سنگینی داره و متاسفانه این خونه مثل باند فرودگاه شده و این اجنه میاد اونیکی میره

شاید خیلیا بترسن ولی باید اینارو میگفتم که یخورده دیدمون باز بشه بفهمیم چی به چیه

مثلا اگه همش خاب های وحشتناک میبنید بد بیاری زیاد هست یا مثلا میخابید بیدار میشید جای کبودی رو بدن هست بدون هیچ دلیلی و کلا مشکلاتی دارید دلیلشو نمیدونید و گفتم اهل گناه هم نیستید و خیلی موارد دیگه سرچ کنید گوگل

کل این جهان هستی بر پایه انرژی ساخته شده

هرچی تو این دنیا هست انرژی دارن

و ما داریم با انرژی زندگی میکنیم و خودمون اینو نمیدونیم و با همین انرژی هم اتفاقات زندگیمونو جذب میکنیم

خب گناه چی هست انرژی منفی هست و اجنه و موجودات تاریکی اگه اون گناه ادامه داشته باشه جذبش میشن و بهت نزدیک میشن متاسفانه و بهت وصل میشن و از انرژیت استفاده میکنن و همین باعث میشه مشکلات زندگیت بیشتر بشه و و حتی مشکلات جسمی هم براتون به وجود بیاد بی حال بشید بیمار بشید ....

هر گناهی ها حالا خودتون فکر کنید چه گناهایی هست

حالا بحث طلسمو اینا بجای خود

اینجا میخام اول به اگاهی برسیم

دوم پاکسازی انجام بدیم خونه زندگی خودمونو از همه چی از تاریکیو انرژی های منفی

سوم با یسری کارا انرژی و فرکانس خودمونو خونه ...رو بالا ببریم و اینطور خودبخود اتفاقای خوبی برامون اتفاق میفته