2777
2789
منو تگ نکردی میشه بقره رو تقسیم کرد توی طول روز خوند ؟ پدرم در اومد تا تموم شد 49 صفحه است

گفتم تو یکساعت ختمش کن بیشتر هم نشه که اذیت میشی و زده میشی

صوت کوتاهشو دانلود کن بعد یکم سرعت پخشش زیاد کن باهاش بخون یکساعته تمومه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم ازتون نکاتتون خیلی خوب بود بنده هم یه برنامه دارم بعضاً مشابه هستند

خواهش میکنم

بله اینها هم عالی هستند

ولی من سعی کردم خلاصه بگم

و مهمتر اینکه فقط مثل قبل عبادت خالی انجام ندیم

چون خیلیا هستن چله های سنگینی میگیرند ولی نتیجه ای نمیبینند

در کنار عبادت باید عوامل و انرژی های منفی رو از خودمون دور کنیم رو چاکراها کار کنیم و با مداومت به ذکر به لذت عبادت برسیم و وقتی به اون لذتو حال خوب رسیدیم درواقع داریم شکرگزاری انجام میدیم بدون اینکه به زبان بیاریمش و اون زمان ارتعاشمون هم بالاس و به خواسته هامون میرسیم

اگه نتیجه میخاید کنار عبادت باید حالتون خوب باشه و این یعنی سطح انرژیو فرکانستون بالا باشه و اینهم با روشهایی که گفتم امکان پذیره

گفتم تو یکساعت ختمش کن بیشتر هم نشه که اذیت میشی و زده میشیصوت کوتاهشو دانلود کن بعد یکم سرعت پخشش ز ...

خب اونجوری اشکال داره که تقسیمش کنم ؟ دلم میخواد خودم بخونم

شبا قبل خواب روی هر چاکرا چه قدر تمرکز میکنی؟

بیدار شو ...
خب اونجوری اشکال داره که تقسیمش کنم ؟ دلم میخواد خودم بخونمشبا قبل خواب روی هر چاکرا چه قدر تمرکز می ...

نه هرجور راحتی بخون

هرچقد تونستی ده دقه یه ربع نیم ساعت

در طول روز هم میتونی روشون کار کنی

نه هرجور راحتی بخونهرچقد تونستی ده دقه یه ربع نیم ساعتدر طول روز هم میتونی روشون کار کنی

جمعه کنکور دارم لطفا برام خیلی دعا کن 🌻 دوباره نزدیک کنکور که شده استرس گرفتم خیلییی🥲

بیدار شو ...
خونه یه دور پاکسازی کنین یجورایی خونه تکونی همه چیو دستمال بکشید دیوارهارو جاهایی که تو دید نیست و د ...

خعلی مراقب باشین از اون اب و گلاب رو زمین نریزه پا بره روش یا تو ظرفشویی جایی نریزه اگه ریخت حتما صدقه بدین

و از اون اب تو دستشویی اسپری نکنید یا حتی در دستشویی حواستون باشه

در حمام از بیرون اشکال نداره ولی از داخل نه و داخل حموم هم کاری نداشته باشید