2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهم من!!

خب کسی ک میخواد بره دوازدهم بنظرم حدود یه ماهی وقت بزاره مباحث پر تست رو تموم کن با تست زدن و بازیابی و بعدش هم یازدهم رو بخونه و دوازدهم رو از اول مهر شروع میکنه،و نیمه اول سال همراه با دوازدهم با تست دهم و. یازدهم هم میخونه ک یادش نرخ

خب بستگی داره چندمی،میخوای بری یازدهم یا بری دوازدهم

میخوام از صفر بخونم

خیلی سبز خوبه ن؟ واسه همه 

تک پایه ده و یازده 

تا آخر تابستون جم میشه 

ENTJ         OFF

میخوام از صفر بخونمخیلی سبز خوبه ن؟ واسه همه تک پایه ده و یازده تا آخر تابستون جم میشه

ببین راستشو بخوای اگه بخوای کلا جنع بشه باید فشرده بخونی با روزی ۴،۵ ساعت نمیتونی جمع کنی،تست هم زیاد بزن

ببین راستشو بخوای اگه بخوای کلا جنع بشه باید فشرده بخونی با روزی ۴،۵ ساعت نمیتونی جمع کنی،تست هم زیا ...

اونو که بله ..

۲ روز ۱۱ میخونم ۱ روز ده

اینجوری خوبه ب نظرت؟

ENTJ         OFF

ببخشید من نوشتم برنامه مو ۲ روز ۱۱ و ۱ روز ده و هفته آخر فقط ده 🥲مشکلی پیش میاد؟🥲🥲

مشکلی پیش بیاد رو نمیدونم/: اصولیش اینه از دهم شروع بشه چون مطالب به هم پیوستس باید پایه دهم رو بخونی یه پیش نیاز بشه برا درک درسای یازدهم

فضولی ممنوع

اول یه پایه رو تموم کن ترجیحا دهم بعد یازدهم

ینی بد میشه همزمان نه؟

لامصب مدرسه ام داره شروع میشه 

بعد اینا هی امتحان میگیرن

۲ روز ۱۱

۱ روز ۱۰

ب ترتیب اینجوری برم ممکنه خراب کنم؟🥲

اگ مرور هم داشته باشم‌..

نمیدونم والا

اگ اینجوری بهتره ک ب همین ترتیب میرم🥲

ENTJ         OFF

ینی بد میشه همزمان نه؟لامصب مدرسه ام داره شروع میشه بعد اینا هی امتحان میگیرن۲ روز ۱۱۱ روز ۱۰ب ترتیب ...

والا من مشاور داشتم

یازدهمم قوی بود تابستونی ک میخواستم برم دوازدهم نشستم دهم رو سه بار خوندم چون اصلااااا نخونده بودم

بعد تو دوازدهم اون لا به لا یازدهم میخوندم 

بازم تو ببین وضعیتت چحوریه

painting is real love سابق.