2777
2789

ممکنه که بتونن رابطه خوبی با هم داشته باشن با یک نفره دوست شدم اون فرد اهل کردستان بانه هستش حالا این ماه میخواد بیاد شهرمون منو ببینه خیلی دلشوره دارم نمیدونم تصمیم درست و منطقی چی میتونه باشه

نمی دونم

باز اگه اصالتا کورد بود، ولی تهران بزرگ شده بود، قضیه فرق می کرد

اما چون همون جا بزرگ شده، شاید فرهنگا بهم نخوره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا باز همه چیز هم فرهنگ نیست

اگر متعصب باشید، اذیت میشید

اگر نه که هیچی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

فکر نکنم فرهنگاتون بهم نمیخوره

عزیزم از چه لحاظ خیلی گیجم از یک طرف اصلا نمیتونم درکش کنم کخوصا پشت گوشی یه روز میگه رفیقمی یه روز میگه زنمی یه روز گیه تو نمیخوای با من بیای تو رابطه هر روز یه حرفی میزنم بخدا دیوونه شدم از دستش

نمی دونمباز اگه اصالتا کورد بود، ولی تهران بزرگ شده بود، قضیه فرق می کرداما چون همون جا بزرگ شده، شا ...

خیلی گیجم مگه میشه یه ادم هر روز خونش مهمونی باشه یا عروسی هستش یا مهمونی یا مهمون دارن

عزیزم از چه لحاظ خیلی گیجم از یک طرف اصلا نمیتونم درکش کنم کخوصا پشت گوشی یه روز میگه رفیقمی یه روز ...

ببین اونا خیلی سخت گیری دارن ولی شمالیا اینجوری نیستن

بذار بیاد متوجه میشی چطوریه

ببین اونا خیلی سخت گیری دارن ولی شمالیا اینجوری نیستنبذار بیاد متوجه میشی چطوریه

پشت گوشی هعی خط و نشون که نبیم با کسی حرف بزنی هی گیر میده حالا خوبه ریخت نحسم رو از نزدیک هم ندیده

خیلی گیجم مگه میشه یه ادم هر روز خونش مهمونی باشه یا عروسی هستش یا مهمونی یا مهمون دارن

همه کوردا همینن😁

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

ببین سوتفاهم نشه اینکه گفتم اگه تهران بزرگ شده بود و اینا

منظورم اینه که آدم وقتی توی تهران باشه، کمتر در معرض رسم و رسومات و اعتقادات محلی و این چیزاست

خب طبیعیتا تعصب کمتری هم داره

ولی اگه توی همون شهر بزرگ شده باشه، بیشتر در معرض این چیزاست

حالا بیشتر باهاشون آشنا بشو، ان شاءالله که مورد مناسب و آدم خوبی هستن💕❤️😘

پشت گوشی هعی خط و نشون که نبیم با کسی حرف بزنی هی گیر میده حالا خوبه ریخت نحسم رو از نزدیک هم ندیده

خب دیگه خودت متوجه شدی چطورین

من که میگم بلاکش کن اصلا مناسب هم نیستین