2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون یه مرئ کردی و زن مازندرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 61 پست
اکثر پسرا اولش هی زنم زنم میگن جدی نگیر اصلااااااا

اصلا بابا اصلااا و ابدا ازدواج رو قبول نداریم خانوادگی الان مثلا خواهر بزرگتم 32 سالشه اسم ازدواج که میاد خنئش میگیره اصلاا نه مامانم نه بابام اینطوری نیستن که بخوان سر ازدواج سخت بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر جان دلم پیشش گیر کرده دست خودم نیست از بانه تا اونجا 12 ساعت به گفته خودش راهه میخواد این ماهه ...

من درکت میکنم واقعا درکت میکنم ها چون من وهمسرمم اینطوری آشنا شدیم ولی ما هم زبون بودیم ومسیرمون هم انقد طولانی نبود..‌.هم کفو هم نیستین‌‌.شه وقت ره تلف نکن درس ره بخون بخدا بعدا اذیت بونی هیچی هم زبون نبونه ،مه رفق همینجوری شی بکرده طلاق هایته چون اونا یه سره شه زبونی حرف زونه وره حالی نیه‌.الان اذیت بوی بهتر از بعدا هسه هر چقد طول بکشه ته ضرره.چندسالته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره بد دله ولی روی لباس پوشیده و اینا نیست عکسای پروفم با کراپ و شورتک و اینا بود میگفت من خوشم میاد ...

آخه اینم نرمال نیست

معلومه اینجور وقتا از این حرفا میزنن سر آدمو گول بمالن

ولش کن

ببین من خودمم اصالتا کوردم، تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم

با اینکه کوردا رو دوست دارم، ولی به نظرم قبول نکن

فکر نکنم به عنوان کسی که بین اونا بزرگ نشدی، بتونی باهاشون کنار بیایی😅

حالا بازم اگر میخوایی، بیشتر باهاش آشنا شو

شایدم واقعا پسر خوبی باشه

ولی خب در کل خیلی حواست جمع باشه، به این دوستیا و آشنایی های اینترنتی، اعتمادی نیست

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اهووم دخترا حالی به حالی میشن من ۵سال باهمسرم دوست بودم هیچوقت نمیگفت اینجا نرو اونجا برو اینو بپوش ...

منم چونکه یه خانواده اوپند مایند دارم اینطوری که گفت عجیب بود برام که این چی میگه با پسر حرف نزن و اینو بلاک کن و اونو بلاک کن دیگه چیه

شما هم کورد هستین عزیزم چرا اینقد مرداش گردن گیرن اصلا عجیبه برام اینقدری که من فرار میکنم اون فیریک ...

خب ببین عزبزم تفکر ها سنتی تره اگه نمیتونی خودت رو وفق بدی ب نظرم زودتر کات کنی بهتره چون ن شما بیشتر از این دل بسته میشی نه اون آقا و حتی دل بستگی ممکنه تبدیل ب عشقی بشه ک شما چشم هاتونو رو حقایق و تفاوت ها ببندین ک این آسیب زننده هستش 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
فدای دل مهربونت شم عزیزم

خدا نکنه عزیزممممم🥰

قربونت بشم💕💕💕

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اصلا بابا اصلااا و ابدا ازدواج رو قبول نداریم خانوادگی الان مثلا خواهر بزرگتم 32 سالشه اسم ازدواج که ...

خا پس چسه شه خدره خانی عذاب هادی واردهمچین ارتباطی بوی هنیش شه درس ره بخون شسه درد سر نتراش 

خواهر جان دلم پیشش گیر کرده دست خودم نیست از بانه تا اونجا 12 ساعت به گفته خودش راهه میخواد این ماهه ...

تو اولین آدمی نیستی که همچین حسی داشتی عزیزم 

داری کم کم وابسته ش میشی با اینکه در عمل نشون نمیدی ولی از درون خوشحالی . یه خوشحالی بی اساس و بی منطق

تصمیمت کاملا اشتباهه ، از پافشاریاش خوشحال نشو و مطمئنننن باش یجای کارش میلنگه 

من تجربه کاملا مشابه با تو رو دارم نگرانت شدم لطفا گوش بده 

من درکت میکنم واقعا درکت میکنم ها چون من وهمسرمم اینطوری آشنا شدیم ولی ما هم زبون بودیم ومسیرمون هم ...

عزیزم چقدر حرفات باعث دلگرمیم شد ممنونم ازت واقعا من اخرای نوزده سالگیمه اونم همینطور هم سنیم من اصلا و ابداا فکرم سمت ازدواج نیست ولی ازش خوشم میاد قلبم پیشش گیره نمیدونم چطوری ازش بکشم بیرون که دلش نشکنه چون خیلیییییی مهربون و خوش قلبه اصلا نمیدونم چیکار کنم

منم چونکه یه خانواده اوپند مایند دارم اینطوری که گفت عجیب بود برام که این چی میگه با پسر حرف نزن و ا ...

مه دختر دایی مردی اتی بیه تهش بعد چندسال زندگی دکتر تشخیص هدا پارانوئید هسه.تموم هاکن کش نده رابطه ای که تهش هیچی دنیه..میگی دوست معمولی ولی حرف ورفتارت یکی نیست دوست معمولی که دلش گیر نمیشه.

زهره جان میشه بگی چرا یکم توضیح بدی ممنون میشم

دتر جان ، هم بخاطر اختلاف فرهنگی هم از نحوه ی صحبتش مشخصه دوست داره زیر سلطه ش باشین ؛ ممکنه با چند بار دیدن و ارتباط بیشتر به ایشون وابسته بشی و احساسی تصمیم بگیری ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤