یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سالنی که برای ناخن میرم فقط برای ناخنه کسی هم کاری به کار کسی نداره هر کی نشسته یه گوشه ناخنشو میکاره😂
ارایشگاه نهایتا سالی یه بار برای کوتاهی میرم که بازم محل کسی نمیدم صاف میرم صاف میام
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
هر وقت قشری از جامعه الکی بهشون بها داده بشه همین میشن.
با احترام به تمام ارایشگرها و شغل شریفشون، ولی تا جایی داره پیش میره که دیگه خدا را بنده نیستن، یعنی جراح مغز و اعصابش اینقدر خودش را نمیگیره و کلاس نمیذاره که اکثر این ارایشگرا اینجور میکنند. چند وقت پیش یکیشون داشت به یه ادم درسخونده که سطح علمیش هم بالا بود میگفت من را که میبینی هنرمندم تو چی😂😂😂😂😂😂حالا خودش دیپلم به زور گرفته بود.
چون این چیزارو پرسیدن سمی هستش؟شما خیلی باریک بینی
چون همش عیب و ایراد میذارن رو ادم. والا من خودم میدونم خواب ابرو هام پایینه. ولی صابون ابرو میزنم مشکلی باهاش ندارم. هر موقع برا بند میرم طرف میگه خودت از حالت ابروهات ناراحت نیستی؟ بیا لیفت کنم. بابا ولم کن
بهش بگو غلط نکن منم رفتم فشیال گفت وای چقدر پوستت افتضاح از الان پوستت شل و افتاده ست
امروز طرف بهم گفت من ۴۲سالمه ببین پوستم چقد خوبه. ولی تو چی؟ ۲۸سالته اینه پوستت. والا پوست من یکم جای جوش داره ولی بد نیست که با پوست خودش بخواد مقایسه کنه. فقط همینجوری بلغور میکنه