2777
2789
عنوان

آرزوهای ناممکن

83 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوبم 

این تاپیک رو زدم که هر کدوم از ما که یه آرزوی ناممکنی داشته ولی برآورده شده رو برای هم تعریف کنیم و از صحبت های هم انرژی مثبت بگیریم و بدونیم که اون چیزی که تو فکر ما نشدنیه برآورده کردنش برای خدا کاری نداره

پس تعریف کنید😍

یا رسیدن به کسی که دوسش داشتید و فکر میکردید نشدنیه یا سلامتی یا هر چیز دیگه

واقعا اینکه روی ذهن و افکار و ناخودآگاهمون کار کنیم هر چیزی شدنیه

من ناممکن های زندگیم از این طریق ممکن شدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
واقعا اینکه روی ذهن و افکار و ناخودآگاهمون کار کنیم هر چیزی شدنیهمن ناممکن های زندگیم از این طریق مم ...

چقد خوب 💜اون ناممکن ترینشو برام تعریف کنید لطفا😍جذب عشق هم داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب 💜اون ناممکن ترینشو برام تعریف کنید لطفا😍جذب عشق هم داشتین؟

راه شغلی و تحصیلی و پیشرفتم بسته بود، و بهترین شغل رو بدست آوردم

جذب عشق نه، زیاد فعلا روش تمرکزی نداشتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
راه شغلی و تحصیلی و پیشرفتم بسته بود، و بهترین شغل رو بدست آوردمجذب عشق نه، زیاد فعلا روش تمرکزی ندا ...

منم تحصیلی و شغل دستاورد بزرگی داشتم ولی فعلا عشق رو موفق نبودم ولی میدونم که اینم میشه به زودی

راه شغلی و تحصیلی و پیشرفتم بسته بود، و بهترین شغل رو بدست آوردمجذب عشق نه، زیاد فعلا روش تمرکزی ندا ...

البته یه بارم جذب عشق داشتما کسی که چنین سال دوسش داشتم  ولی بعد رسیدن خودم نخواستم 😬

منم تحصیلی و شغل دستاورد بزرگی داشتم ولی فعلا عشق رو موفق نبودم ولی میدونم که اینم میشه به زودی

آره واقعا همه چیز شدنیه

تمام موانع درون خودمونه، اونا رو رفع کنیم همه چیز ممکنه

البته یه بارم جذب عشق داشتما کسی که چنین سال دوسش داشتم ولی بعد رسیدن خودم نخواستم 😬

منم هر دفعه از هرکی خوشم اومد بعد رسیدن بهش دیدم به درد نمیخوره😂