2777
2789
عنوان

دختر بد اخلاق

754 بازدید | 38 پست

سلام خانما دخترم تقریبا ۹/۶ سالشه ب شدت بد اخلاق و خود خواه دیگه جونی برام نمونده تجربه های شما چیه کمکی راه کاری چیزی دارین دریغ نکنید

البته اینم بگم خودمم کم حوصله شدم دیگه انگار نمیکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش محبت کن .

از ۹ سالگی دختر منم همین شد الان نزدیکه ۱۱ هست و تازه فهمیدم که برای هورموناشونه .حتی بعضی وقتا به شوخی وقتی عصبیه میگم باز هورمونات بهم ریخت .

باور کنید از الان شروعش هست و بدتر میشه ولی دعوا کردن باهاش بیشترش میکنه .کم کم از هم دور میشید و این خطرناکه که دخترتون از شما دور شه اون وقت بیشتر میره سمت دوستاش . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
حال آدم وقتی خوبه که انگیزه داشته باشه بفرستش کلاسی که دوس داره

زبان میره عصر ها ک دوست داره 

کلاس قران هم صب میره ک از اول صب ک بیدار میشه دعوا 

کلا خسته شدم دیگه 

خواهرش یه سال و نیم باهاش فرق داره ارومه حرفمم گوش میده

کمبود محبت داره ک بداخلاق و لجباز میشه

محبت میکنم  نیمی از خواسته هاش هم فراهم هستش همیشه ولی لجباز و فقط خودش رو میپسنده 

چن روز پیش گیر داد طوطی میخوام باباش گرفت براش گفت تمیز کاریش خودمم انجام میدم

الان دست هم نمیزنه میگم کمی حداقل همکاری کن کار منم زیاده میگه حوصله ندارم و قهر و تو قیافه میره

بهش محبت کن .از ۹ سالگی دختر منم همین شد الان نزدیکه ۱۱ هست و تازه فهمیدم که برای هورموناشونه .حتی ب ...

درسته 

من میگم خودم برم پس دکتر اعصاب حداقل خودم آرامش بخشی چیزی بخورم ک صبور باشم

رابطه تون از اول اول صادقانه چجوری بوده آیا محبت دیده مشکلی تو خانواده نداشته یا برعکس بیش از حد لوس ...

قبلا ارومه و خیلی خوب بو از شروع مدرسه کم کم شروع شد و انگار روز ب روز بدتر میشه و تو روم کاملا مثل ادم بزرگا وایمیسه و جوابم با تندی میده

امسال چهارم میره

قبلا ارومه و خیلی خوب بو از شروع مدرسه کم کم شروع شد و انگار روز ب روز بدتر میشه و تو روم کاملا مثل ...

فکر کنم باهاش هیچ موقع هم عقیده نیستی یا کاری میکنه که بدتر اون عصبی بشه موقع هاییم که خوبه،بنظرم‌ رو خودتون کار کنید،مادر که بی حوصله باشه مدام کلنجار بره این بچه بدتر لج میکنه و از مادر دورتر میشه ،پیش مشاور برین خیلی خوبه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم