2777
2789
عنوان

دختر بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 38 پست
حال آدم وقتی خوبه که انگیزه داشته باشه بفرستش کلاسی که دوس داره

چیکار کنم زبانش با اینکه پیشرفت نداره خیلی ولی چون دوست دارمیره چهار یا پنج سال هستش ک میره

قران ولی زورش میاد اکه هم نفرستمش هم عقب میفته هم کلا از دین دور میشه 

نمی خوام مذهبی بشه ولی باید این چیزا یاد بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید خیلی صمیمی باشیاز دوستاش نزدیک تر بعضی بچه ها عصبی هستند من خودم اینجوری بودمچون فکر میکردم برا ...

بخدا ک کم نمیزارم از محبت ولی هیچ قانون خونه رو رعایت نمیکنه

نظر شما اینه ک کامل بزارم حرف خودش باشه؟

بخدا ک کم نمیزارم از محبت ولی هیچ قانون خونه رو رعایت نمیکنهنظر شما اینه ک کامل بزارم حرف خودش باشه؟

نه که حرف خودش باشه

محبت یهویی کن

باهاش بازی کن

دوستاشو دعوت کن

بزار خوش باشه

ببین چیا ناراحتش میکنه 

فکر کنم باهاش هیچ موقع هم عقیده نیستی یا کاری میکنه که بدتر اون عصبی بشه موقع هاییم که خوبه،بنظرم‌ ر ...

مثال میزنم شما نظر بدین 

موهای دخترم زیاد بلنده و تو چشم هستش خیلی جاها خانما دست میکشن یا سوال میکنن ک چیکار میکنی ک ایقد شده ک دخترم خودش میفهمه 

بهش میگم مامانم کلا خوبیت نداره موهات رو باز بزاری تو چشم بشه ادم مریض میشه اصلا خوب نیست برات همیشه میبافم یا خرگوشی اینا ک دوست داره 

حالا چون من نظر دادم این لج میکنه و بهانه و شروع دعوا 

دیگه لجش ک شروع شد میگه پس همه رو جم کن بالا گوجه حالا بخوام گوجه ای کنم حجم مو زیاده خیلی بد میشه شبیه خانمایی ک کلیپس بزرگ میزنن  دیگه تا دو سه ساعت قهر و حرف نمیزنه 

حالا اینجا من باید چیکار کنم

شوهرم مشاوره 😐ب من میگه صبور باش بذار این مرحله بگذره تغییر میکنهولی خوب خودش ک درگیر کاراش هست من ...

وای نه یعنی چی صبور باش رد میشه؟به حرفش گوش نکنیا.کتاب تربیت کودک و نوجوان بگیر بخون لااقل.من تا جایی که میدونم جلوی لجبازی و بداخلاقی نباید صبور باشی چون به مرور بدتر میشه 

قبلا ارومه و خیلی خوب بو از شروع مدرسه کم کم شروع شد و انگار روز ب روز بدتر میشه و تو روم کاملا مثل ...

به عنوان مادری که این دوره رو گذروندم میتونم بگم هر چی بجنگی بدتر میشه ،بچه ها به مادری مهربون صبور و صد البته قاطع نیازمندند. باهاش حرف بزن شاید مشکلی تو مدرسه داره شاید بچه ها اذیتش میکنن شاید با مسائلی آشنا شده که برای سنش زوده و قابل هضم نیست دوما با مشاور صحبت کنید حتی به تنهایی تا راه درست برخورد رو یاد بگیرید ،خلاصه هر کار میکنید دهن به دهن نشید باهاش جنگید اینها از هم دورتون میکنه و مشکلاتتون رو بزرگتر و غیر قابل حل تر می‌کنه 

چیکار کنم زبانش با اینکه پیشرفت نداره خیلی ولی چون دوست دارمیره چهار یا پنج سال هستش ک میرهقران ولی ...

خانم تورو خدا به زور نفرستش کلاس قرآن و ... 

این بچه کلافه است از اجبارها 

کودک درونش آسیب خورده 

بلایی که آموزش پرورش و خانواده های نسل قبل به سر ما آوردن 

مثال میزنم شما نظر بدین موهای دخترم زیاد بلنده و تو چشم هستش خیلی جاها خانما دست میکشن یا سوال میکنن ...

درک میکنم ولی فقط راه و چارش اینه باهاش راه بیای ببرش ارایشگاه حجم موهاشو کم کنن،مثلا بگو وقتی موهاتو میبافی خیلی خوشگلتر میشی مثل دخترای توی قصه ها تو کارتن های والت دیزنی،فقط با زبون باید خامش کنی با اجبار بدتر میشه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
به عنوان مادری که این دوره رو گذروندم میتونم بگم هر چی بجنگی بدتر میشه ،بچه ها به مادری مهربون صبور ...

مشکلی تو مدرسه اینا نیست

فقط لجبازه و خود خواه

قبلا با ی مشاور حرف زدم نظرش بر صبور بودن من بود 

حرفی ک شوهرمم بهم  زد

نمیدونم خودمم اصلا ادم صبوری نیستم😩

درک میکنم ولی فقط راه و چارش اینه باهاش راه بیای ببرش ارایشگاه حجم موهاشو کم کنن،مثلا بگو وقتی موهات ...

باهاش حرف زدم و راضی شد یه مقدار کوتاه کنه 

تا دیدم کمی موهاش کوتاه کردم ایقد گریه کرد ک خودم سوختم تا چند روز عذاب وجدان داشتم

باهاش حرف زدم و راضی شد یه مقدار کوتاه کنه تا دیدم کمی موهاش کوتاه کردم ایقد گریه کرد ک خودم سوختم ت ...

مگه شما ارایشگری؟؟؟واقعا بعضی مادرا رو مخمن

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم