2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5454 بازدید | 53 پست
ببین نترس ها ولی اون برادر شوهرت سبزی فروشه😅

نه اتفاقا کارش خوبه درسته سوادش پایینه ولی شغل پردرامدی داره

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداخیرت بده که شما یکی متوجه تک تک حرف های من شدی بخدا قسم من قصد بردن ابروشو نداشتم نگران این شدم ک ...

بیخیال گلم 

کسای اینجان یکی خودمن معلوم نیست کی هستیم و چکاره ایم و تو چ وضعی زندگی میکنیم  پشت ی گوشی نشستیم و قضاوت بیجا میکنیم و گاها عقده های زندگی. و درونی خودمونو اینجا تخلیه میکنیم روی کسای ک نمیشناسیم اینجارو جدی نگیر

اصلا نظرات توهین امیز برات مهم نباشه الان دوره ای شده ی مشت احمق از خیانت طرفداری میکنن و چشم و گوش بسته ی چرتی میپرونن بیخیالش 

دفه بعد خواستی تاپیک جنجالی بزنی حتما از قبل تایپ کن و بزار و جواب کسیم نده و بعدم قفلش کن و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یه سوال دارمکسانی‌که میگن نباید می‌گفت ؛ یعنی واقعاً اون آقا یعنی شوهر جاری نباید می دونست داره با ک ...

به خود جاری میگفت ،با یه شماره غریبه اخطار میداد،این رفتار تا ابد رو بچه ها اثرش میمونه چوبشو بچه های جاریش خوردن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

خدا گفته لا تجسس ،یعنی تجسس نکنید 

خداوند گفته هرکس رو در حال گناه کردن دیدید به کسی نگید شاید اون شخص تا فرداش توبه کرد

خداوند خودش ستارالعیوب یعنی پوشاننده عیب‌ها پس ما اگر خدا رو دوست داشته باشیم باید به دستورات خدا عمل کنیم

سلام عزیزم خوبی خیلی تاپیک اخرتون  طولانی بود نتونستم بخونم  میشه فقط بهم بگی آخر سر با جاریت چکار کرد برادرشوهرت و بچه هایش چی شدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

دمت گرم👌👌👌

خیلی کار خوبی کردی

اینجا زن های پررو و بی حیا زیادن😏😏😏

به حرفاشون اهمیت نده خودشونم لنگه جاریتن

بعضیام معلومه چکاره هستن که از زنهای خائن

حمایت میکنن😏😏😏😂😂😂😂😂

تاپیک قبلیت قفل بود اسی 

خواستم بهت بگم کاری که کردی باعث شد آبروی یه بنده خدا بره 

دنیا اینقدر می‌چرخه و می‌چرخه تا این بلا سرت بیاد 

خیلی دیدم مخصوصا تو این زمینه خیانت 

مواظب خودت و زندگیت باش 

خداخیرت بده که شما یکی متوجه تک تک حرف های من شدی بخدا قسم من قصد بردن ابروشو نداشتم نگران این شدم ک ...

سلام عزیزم خواستم اون تاپیکت پیام بدم قفل بودگلم خیلی کار درستی کردی من مطمعنم تمام کسایی که باهات مخالف بودن خودشون یه گندی زدن یا خورده شیشه دارن از امثال شما میترسن فقط کاش بری تاپیک خیانت مردها و ببینی چه حکمهایی برا اون مرد صادر کردن ولی برا این زن اینجوری خودشونو جر دادن منم مثل برادرشوهرت قربانی یه هرزم کسی که کنار بچه سه سالش که خوابه عکسهای لخت لخت وخیلی چندش وزنندشو براشوهرم فرستاد ومن دیدمش حق اون زن والبته شوهرم سنگساره پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش کاش تو هرخانواده ده نفر مثل شما بود تا دیگه این هرزه ها جرات خراب کردن زندگی بقیه رو نداشته باشن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دمت گرم👌👌👌خیلی کار خوبی کردیاینجا زن های پررو و بی حیا زیادن😏😏😏به حرفاشون اهمیت نده خودشونم لن ...

منم همینو میگم اصلا جوری از اون جاری هرزه طرف داری کردن داشتم شاخ درمیاوردم انگار یه معصومه پاک بوده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

منم همینو میگم اصلا جوری از اون جاری هرزه طرف داری کردن داشتم شاخ درمیاوردم انگار یه معصومه پاک بوده

آره انقد زیادن.....👌

توی یه تاپیکی که استارتر میگفت عاشق دوست شوهرشه

چندتاااااااا کاربر همشون اعتراف میکردن میگفتن شوهر دارن

و عاشق دوست شوهر یا یکی از اقوام نزدیک شوهرشون

شدن.... خیلی کثیف هستن این زن ها😏😏😏

بلانسب ؛ این خاک برسرای کثافت انقد زیادشدن

بیچاره شوهراشون ...واقعا دلم میسوزه......😪

اینجا پُر هستن..... اصلا باهاشون دهن به دهن نشو

به اسی هم حمله کردن 😄😄😄😄😄😄

فقط یه سوال برام شدیدا پیش اومده شما چرا ب گوشی اون پسره دسترسی داشتی ؟چرا گالری و اینستاش رو‌داده شما ببینی ؟یعنی چی ک یک پسر نامحرم کوشیش بده شما براش اینستا نصب کنی ؟ با عقل جور در میاد؟

جاریت فقط در حد چت باهاش در ارتباط بود تو زندگیش خراب کردی ،بعد خودت ک میری رو در رو با پسره حرف میزنی و رابطه داری ؟

آیا ممکنه شما ب اون پسر علاقه داشته باشی و رابطه داشته باشی ک از حسادت جاریت خراب کنی ؟

یا کلا بد متوجه شدم لطفاً یکم توضیح بده مغزم سوت کشید

ببین کار خلاف و حرامی نکردی 

ولی اشتباه کردی خودت هم خوب میدونی

اشتباهت هم این بوده که تجسس کردی تو کار بقیه

ایه قرآنه که میگه تجسس نکنید تو کار هم و غیبت نکنید...‌

احادیث و روایات هم زیاد داریم که سرتون تو کار خودتون باشه

چون اگه تجسس و کنجکاوی نمیکردی شما هم نمیفهمیدی

و در قبال برادرشوهر احساس مسئولیت نمیکردی

از اون طرف جاری شما که متاهل بوده با چند نفر رابطه جنسی داشته نه فقط یک نفر 

پس مشکل از کم کاری شوهر نبوده

بلکه جاریت زن فاسدی بوده و حکم شرع در موردش حداقل اعدامه جاریت خیلی شانس آورده زنده اس هنوز!!!

حالا کاریه که شده

خیلی هوای بچه هاشو داشته باش و براشون مادری کن

و ببین میتونی جاری سابق رو بیاری تو مسیر درست

و بهش بگی آینده کاراش نهایت کارتن خوابی هست و بی آبرویی  و بخاطر بچه هات توبه کن و برگرد سر زندگیت 

یا بهش الکی بگی شوهرت میخاد زن بگیره و برگرد سر زندگیت

آره انقد زیادن.....👌توی یه تاپیکی که استارتر میگفت عاشق دوست شوهرشهچندتاااااااا کاربر همشون اعتراف ...

اونجا تعجب کردم که اگه صدنفر نظر دادن ۹۵نفر بهش پربدن وکارشو جنایت تعریف کردن