2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5453 بازدید | 53 پست

سلام

اسی در مورد جاریم که عذاب وجدان داری میخواستم بهت بگم.الان که دیگ جدا شدن و کاری ازت بر نمیاد تا جبران کنی و عذاب وجدان داری

خواستم بگم بخاطر سرنوشت آدما به همدیگ ربط داره 

بهمین دلیل درمورد( طلاق و ازدواج زیاد) منفورترین حلال خداست 

حالا که این اتفاق افتاده جاریت خودش بیشتر از شما باعث این اتفاق بوده ولی بچه هاش هیچ تقصیری ندارن ولی افسوس طلاق باعث سرنوشت اونا هم میشه و تقدیر اونا تغییر کرد

تلاش کن برا بچه هاش بهشون کمک کن این اتفاقی که تو زندگی اونا افتاد تو سرنوشت شون تغییر ایجاد نکنه 

مثلا افسردگی نگیرن کمبودی حس نکنن

الان نمیدونم چی بگم معلومه خانوم فهمیده ای هستی خودت فک کن چکار میتونی برا بچه ها کنی حتی برادر شوهرت هم تقدیرش تغییر کرد

خدا کنه زنی قسمتش بشه که بچه هارو مثل بچه ی خودش بدونه و همسر خوبی بشه

خودمو جات گذاشتم دیدم چقدر آدم بعضی وقتا میخواد ثواب کنه بدتر کباب میکنه و این بیشترین زجریست میتونه باشه

از خدا پناه خواستم از اینکه اینطور امتحان کنه واقعا آدم نمیدونه چکار کنه

حالا که شده به اون بچه ها کمک کن نه یکی دوسال بعد خسته بشی حتی بعد ازدواجشون دیگ جا خالی مادر رو براشون با محبت پر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن نادون خیانت جاریت به تو چه ربطی داشت؟  سرتو از باسن مردم بکش بیرون فضولچه. سلیطه ی وزززه فضول.   خدا خودش ستارالعیوبه  اونوقت تو آبرو بری میکنی؟

دعا میکنم یروزی بدجور تقاص پس بدی.  آبروت بره اساسی. تا تو باشی آبرو بری نکنی . 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

واقعا که چه آدمای عقده ای اینجا هستن. نفهم! استارتر اون تاپیکو قفل کرده تا دیگه ساکت شی ولی اومدی تاپیکای دیگه‌ش بازم حرف ازون موضوع میزنی؟!ینی میمیری زر اضافی نزنی و توهین نکنی؟

تایپیک اخرو بستی ینی کامنتی نمیخای ببینی.شرمنده ولی مجبورم کامنت بزارم.ببین عزیزم اصلا و ابدا عذاب وجدان نداشته باش تو شاید بهترین کار ممکن رو نکرده باشی ولی قطعا کار درستی کردی.خیلیا گفتن زندگی بچهاش خراب کردی اصلا اینطور نیست.چرا؟چون خانوم با یه نفر نبوده عملا یه زن بدکاره بوده و الانم بزور میخاد بچهاشو ببینه پس مطمن باش بچهاش اگه باهاش زندگیم میکردن مادری نداشتن چ بسا بلاییم از لحاظ روانی سرشون میومد. دوما به این فک کن نمیگفتی و بلایی سر برادرشوهرت میاورد.ب چشم دیدم ک کشته شوهرشو.سوما همه اینا اگه این خانوم با شوهرشون ریخته بود رو هم از بدترین کارا حیوانی هم فروگذار نمیکردن.در ضمن اصلا و ابدا ازش حلالیت نگیر چون اینجوری پرروترش میکنی و همچین ادمی حق به جانب تر میشه حتی انقدر غرق کارای خودش بود حاضر نشد ریسک کنه که زندگی کنه هدفش اصلا طلاق بود که الان راحت تر به لذتهاش برسه.من دو سه مورد از این خانوما اطراف دیدم اتفاقا.که جای گفتن نیس طولانی میشه.در ضمن یادت باشه اینجا همچین مسائل مهمی رو مطرح نکنی چون اصلا جایی نیس که بشه کامنت منطقی و درستی گرف اکثرا یا سطحی نگرن یا فحاشن یا الکی چون مجازیه یه چیزی میپرونن.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

راستی تو توی اون شرایط مطمینا روزها فک کردی بالا پایین کردی تا به نتیجه ای که خاستی رسیدی و به شوهرش گفتی ما هیچکدوم جای تو نیسیم پس قطعا توی اون زمان کارت درست بوده چون تجربه های ما در طول زمان کامل میشه.پس خودتو سرزنش نکن.شخصا اگه خیانت ببینم شدیدا میخام اگاهم کنن.هر کی گفته نمیخام بفهمم خودشو زده به خریت یا حماقت 

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

این که ضامن نشدی که عذاب وجدان نداره ولی اینکه سر ندونم کاری جاریت همون اول تیر خلاصو زدی ویه زندگی وخانواده رو به راحتی ازهم پاشوندی باید تا آخر عمر از عذاب وجدان بمیری

عزیزم منم متوجه خیانت زن دوستمون شدم حین چت کردن کنارش بودم صفحه گوشیو دیدم قبلش هم شک داشتم البته خیلیاااا شک دارن بهش شوهرش مرد اروم و ساکتیه حتی از رو صفحه داشت چت میکرو عکس و فیلم گرفتم یواشکی ولی چی بگم ب شوهرش 

ولی باید گفت اینجوری.۴ تا زن و مرد از ابرو بترسن نمیرن دنبال این کارا 

ب جای اینکه خلاف کار یا گناه کار خجالت بکشه بقیه خجالت میکشن

سلام عزیزم تاپیک خیانت جاریتو خوندم خیلی حرصم درومد از کسایی ک طرفداری از جاری چندشت کردن 

چرا باید از یه زن کثیف طرفداری بشه 

حقش بوده ک زندگیش بخاطر خراب بودنش خراب بشه توام خوبکاری کردی اخه اون مرد زحمتکش چ گناهی داره ک سادس و نمیتونسته متوجه خیانت زنش بشه 

بعضی از زنا لیاقت زندگی ک‌دارن رو ندارن خودتو برا طلاق اونا ناراحت نکن 

الهی خدا دست تمام خیانتکارای کثیفو رو کنه 

من تاپیک خیانت جاریتوخوندم و دقیقامشتبه توبرام پیش اومده ولی مثل تو یقین نداشتم ولی خب سپردم بخدا وجرعت بازگوییشو نداشتم وخداوندخودش اونو رسوای عالم کردوشوهرش تواتاق میبینش وباورت نمیشه اسی ۵ماهه درگیریم براطلاقش شوهرش دلش میخادبرگرده اونم ایقدر وقیح هست ک هرشب باییکیه براشم مهم نیس حتی شوهرش بخشیدش اوردش ۱روز بیشترنموند  رفت باداداشش دوتای گرفتار کسافت کارین.....برانون دعاکن مث توازشرجاری خراب راحت بشیم بدون مهریه سنگین مرحبابهت بخدا ک تونسی رسواش کنی زودی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تصوری که از تو توی ذهنم شکل گرفته : 

یک آدم حسود 

سیاااااه دل 

که به خاطر وضعیت ظاهری خودش ، عقده اش رو سر زندگی دیگران خالی میکنه . 

یک درصد هم به خودت دلداری نده که به خاطر خیرخواهی اینکار رو کردم . شما فوق العاده بد ذاتی . 

هزار و یک راه دیگه برای اصلاح این وضعیت داشتی اما بدترین رو انتخاب کردی . 

اون اگه ب فکر زندگیش بود ب نظر خودت میرفت دنبال این کارا ؟

حالا1درصد فکر کنیم جوگیر شده یا نادونی کرده. چون گفت تازگی اینستا نصب کرده بود. نباید صاف میرفت میذاشت کف دست شوهرش که اول باید خودشو متوجه میکرد اگه میدید عوض نشد اونوقت یه زندگی رو خراب میکرد ودوتا بچه رو آواره

خداخیرت بده که شما یکی متوجه تک تک حرف های من شدی بخدا قسم من قصد بردن ابروشو نداشتم نگران این شدم ک ...

همونایی که بهت توهین کردن همونا تا میفهمن شوهر یکی با زن شوهردار خیانت کرده میگن برو در خونه زنه آبرو براش نذار حالا که قضیه ازینوری شده شما رو شماتت می کنن اتفاقا کار درستی کردی

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه