2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5453 بازدید | 53 پست

زندگی مردم رو خراب کردی ابروش بردی اگه واقعا قصدت کمک بود به خودش میگفتی تهدیدش میکردی دیگه تکرار نکنه خدا اگه صلاح میدید خودش همه چیو رو میکرد تو ازخدا که بالاترنیستی کارت خیلی رومخی وچندشه معلومه زن بی رحمی هستی،خودت رو توجیه نکن ازخدا تقاضای عفوکن 

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن نادون خیانت جاریت به تو چه ربطی داشت؟ سرتو از باسن مردم بکش بیرون فضولچه. سلیطه ی وزززه فضول. ...

بچه های جاریشو بی مادرکرده خونه مردمو خراب کرده تازه بعضیا تشویقشم میکنن تف به اونا که بهش حق میدن

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

اسی اگه تایپکی که بره جاریت زدی سرکاری باشه هدفت پربازدید بودن باشه حلالیت نمیکنیم به خاطر دروغت اما اگه واقعی باشه این کارو کرده باشی کارماشو تا نمیری پس میدی حالا با پسرت شوهرت خودت خیلی پست کثیفی که با ابروی یه نفره بازی کردی  اون هر کاری کرده بود باید به خودش تذکر میدادی چقدر پستی که ر. فتی به شوهرش گفتی ایشالله که تاوانشو پس بدی تا بفهمی نباید با ابروی کسی بازی کنی مثلا دلت واسه برادر شوهرت سوخته بود مطمین باش به زودی اون خودش رسوا میشد قبل از اینکه از کارش پشیمونه بشه تو فقط پست بودن خودتو نشون دادی الهی که خچتم بی ابرو بشی کاری که با اون بدبخت کردی متاسفم

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 
فقط یه سوال برام شدیدا پیش اومده شما چرا ب گوشی اون پسره دسترسی داشتی ؟چرا گالری و اینستاش رو‌داده ش ...

اولا من وقتب تاپیکمو قفل میکنم یعنی نمیخام بحث اون تاپیکم ادامه داشته باشه ثانیا اینجا دارن ب من میپرن که چرا قصاوتش کردی شاید درست میشد و.... بعد مثل شما بدون شناخت تهمت میزنن به من و ادعا هم میکنن خوبن حداقل من جاریمو از نزدیک می شناسم و چیزی دیدم که حرفشو زدم شما سر چ حسابی ب من تهمت می زنید

اون پسر، پسرخاله من بود گفتم کم سن و ساله ـــمتاسفانه فهمیدم پیج فیک داره و تو اینستا برا سرگرمی پیام میده یکیشم جاریم بود ک اصلا نمی شناخت فقط چندتا استوری ریپلای کرد بود جاریم زود براش عکس فرستاد و خواست آشنا بشن اما من اصلا این جزییات به شوهرش نگفتم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
اسی اگه تایپکی که بره جاریت زدی سرکاری باشه هدفت پربازدید بودن باشه حلالیت نمیکنیم به خاطر دروغت اما ...

باشه عزیزم اما خدا کارمای منو میده نه امثال شما  خود خدا به نیت من آگاهه من از دیشب کلی فکر کردم با وجود کارای جاریم ک یکی یکی لو رفت اتفاقا بنظرم بهتر شد جدا شدن شما صرفا چندخط رو خوندین ولی من تو شرایطش بودم اصلا ذره ای حسادت نبود و کلی فکر کردم و اون زمان بنظرم بهترین تصمیمو گرفتم که جلوی اتفاقات بعدو بگیرم خود برادرشوهرم متوجه باقی ماجرا شد و حتی خود جاریم راضی به موندن نشد چقد عجیبین شما.... اگر جاریم قرار بود اصلاح بشه که قبول میکرد طلاق نگیره من اگر آدمی بودم که شما می گفتبن تو این چندماه یه جا دلیل طلاقشو می گفتم ولی من حتی به خونواده خودم نگفتم چون ابرو نمیبرم اما شوهرش حق داشت بدونه 

باشه عزیزم اما خدا کارمای منو میده نه امثال شما خود خدا به نیت من آگاهه من از دیشب کلی فکر کردم با ...

ببین هرچی هم بوده نبوده تو زن گیش نباید میگفتی برو حلالیت بخواه دیگه خوددانی

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 
سلام عزیزم خواستم اون تاپیکت پیام بدم قفل بودگلم خیلی کار درستی کردی من مطمعنم تمام کسایی که باهات م ...

بخدا قسم شوهرش میگفت وقتی فیلم می فرستاد صدای بچه ها می اومد یعنی توی فیلما صدای بچه هاش بود یعنی اون خانم بچه هاش تو خونه بودن و خودش تو یه اتاق دیگه از خودش فیلم های س ک س ی می گرفت و حیانمیکرد از بچه هاش، اما بازهم میگن من کارما پس میدم و منو از دیشب نفرین میکنن ولی خداشاهده حرف هاشون ناراحتم نمیکنه چون خودم ک میدونم دلیل کارم چی بود این جماعت که صرفا از پشت گوشی قاضی شدن چه اهمیتی دارن مگه به حرف و قصاوت اوناست

ببین هرچی هم بوده نبوده تو زن گیش نباید میگفتی برو حلالیت بخواه دیگه خوددانی

شما برو بشین فکر کن ببین دلیل اینکه داری از خیانت دفاع میکنی چیه خوب با خودت خلوت کن وفکر کن