2777
2789
عنوان

دلتنگ بابامم🖤

425 بازدید | 26 پست

حدود سه هفته ای هست از دنیا رفته، هرچی میگذره بیشتر دلتنگش میشم. کی میگه خاک سرده؟!😞

فقط آرزو دارم جاش اون دنیا خوب باشه و خوشحال باشه.

کاش ازم راضی باشه. کاش جوری باشم که هرکی منو میبینه بگه خدا باباتو بیامرزه، خدا باباتو رحمت کنه.

نگران مامانمم هستم. راه دور ازدواج کردم بعد چهلم باید برگردم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه عزیزم🖤

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خداصبربده هرکی گفته خاک سرده دروغ گفته من تقریبادوماه میشه همسرمو ازدست دادم ولی همچنان...

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خدانکن. خدا واسه پدر و مادرت نگهت داره

ممنون عزیزم 

انشالله روح پدرتون در ارامش باشه

گریم گرفت🥲 خیلی نگران پدرم هستم همش فوبیای از دست دادنش رو. دارم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
من اعصابم از دست بابام داغونه دو روزه باش قهرم

منم یه دوره ای از زندگیم آسیب روحیدیدم از بابام. اما بعدا هرچی در حقش کوتاهی کنی پشیمون میشی. هیشگی مثل پدر و مادر نمیشه. برو دستش رو ببوس

خدا رحمت کنه پدر منم ۵ ماه هست که فوت کرده هر روز بیشتر از دیروز دلتنگش میشم و هستم فقط صداش نگاش خاطر هاش میاد ذهنم جلو چشام خیلی سخته ولی بخاطر مادرت قوی باید باشی چند سالته 

خداصبربده هرکی گفته خاک سرده دروغ گفته من تقریبادوماه میشه همسرمو ازدست دادم ولی همچنان...

عزیزم خدا به قلبت آرامش بده😔

ممنون عزیزم انشالله روح پدرتون در ارامش باشهگریم گرفت🥲 خیلی نگران پدرم هستم همش فوبیای از دست دادنش ...

تا هستن هرکاری از دستت برمیاد واسشون انجام بده. ان شاالله که سایه شون بالای سرت باشه سال های سال