2777
2789
عنوان

دلتنگ بابامم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 26 پست
خدا رحمت کنه پدر منم ۵ ماه هست که فوت کرده هر روز بیشتر از دیروز دلتنگش میشم و هستم فقط صداش نگاش خا ...

دقیقا منم. همه حرکاتش میاد جلوی چشمم. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دقیقا منم. همه حرکاتش میاد جلوی چشمم.

😭جایگاهشون بهشت من هنوزم باور نمیکنم که پدرمو از دست دادم میگم ای کاش یه کابوس بود بیدار میشدم و میدیدم بابام بالا سرم هست ولی افسوس که نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭جایگاهشون بهشت من هنوزم باور نمیکنم که پدرمو از دست دادم میگم ای کاش یه کابوس بود بیدار میشدم و می ...

عزيزم چه حس مشترکی😭😭

وقتی میریم سر مزارش، هی میخوام بهش بگم چرا اینجا خوابیدی، پاشو بریم خونه😭

ان شاالله جایگاه پدر شما هم بهشت باشه. من خودم رو با خوندن قرآن واسش آروم میکنم

تا هستن هرکاری از دستت برمیاد واسشون انجام بده. ان شاالله که سایه شون بالای سرت باشه سال های سال

ممنون عزیزم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
عزيزم چه حس مشترکی😭😭وقتی میریم سر مزارش، هی میخوام بهش بگم چرا اینجا خوابیدی، پاشو بریم خونه😭ان ش ...

منم مثل تو انقدر فکرو خیال کردم دیگه یه آدم بشدت عصبی شدم همش عکساشو نگاه میکنم میگم الان زیر خاک چیشده ولی چی میشه کرد چاره چیه مرسی فدات بشم منم با خوندن قرآن و فاتحه یکم آروم میشم

عزيزم چه حس مشترکی😭😭وقتی میریم سر مزارش، هی میخوام بهش بگم چرا اینجا خوابیدی، پاشو بریم خونه😭ان ش ...

سلام راحیل جان خدا به دلت آرامش بده

منم خیلی دلتنگ بابام هستم😔

بابای من یه فرشته بود که وجودش سراسر خیر و خوبی بود 

منم سر مزارش یهو بغضم میگیره با چشای خیس میخوام التماسش کنم بدون تو خیلی بی کسم تو باید بیای باهم برگردیم خونه، جای تو خونست نه اینجا

ولی همیشه حضور و حمایتشو حس میکنم 

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
سلام راحیل جان خدا به دلت آرامش بدهمنم خیلی دلتنگ بابام هستم😔بابای من یه فرشته بود که وجودش سراسر خ ...

سلام آلمای مهربون

خدا پدرت رو رحمت کنه.

به یادت هستم و دعاگوتم. ان شاالله حاجت روا بشی به زودی زود.

عزیزم خیلی خوشحال شدمالان که خوبید با همدیگه درسته؟؟

ممنون مهربون

ببین اصلش رو بخوام بگم تو زندگی متاهلی روزهای خیلی خوب، خوب، متوسط، بد و خیلی بد وجود داره. یه روزهایی ادم ممکنه خوشحال باشه که همچین مردی همسرش شده، روزهایی هم به جدایی فکر کنه. ممکنه بعد چند سال زندگی ادم به ثبات برسه، من هنوز اول های زندگی هستم، نمیدونم.

فقط میدونم کنترل خشم خیلی مهمِ برای هر دو طرف و از قبل تو مجردی باید روش کار کرد.

روی شخصیت مستقل و غیر وابسته هم باید کار بشه