ببینید اینا دروغ سرهم میکنن میدونن چجوری مردم ساده و احمقو گول بزنن یکی از آشناهامون بهم زنگ زد گفت بیا با من میخوام برم پیش یه دعا نویسه جادوگره نمیدونم چیه دقیقا بعد هیچی گفتم اشکال نداره رفتیم اونجا سه تا دختر اومده بودن دوتاشون خوب بود قیافشون ولی یکیشون نه وزنشم هشتاد نود میشد اومده بودن میگفتن ببین کسی بخت مارو بسته یا نه دیدم یکم کاغذ بازی کرد و برگشت به اون دوتا خوشگلتره گفت اره بخت شمارو بستن و نمیدونم طلسمتون کردنو این چرتو پرتا بعد به اون یکی گفت نه شما دعا نداری فلان کلیم پول ازشون گرفت بابت دعا هاش خب هر خری باشه میفهمه این بخاطر قیافش کسی سراغش نیومده اون دوتای دیگه هم بخاطر اخلاقشونه حتما یا سیاست نداشتنشون چرا پولاتونو میریزید تو جوب آخه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی تو این عصر بره، حتما باید خودشو یه دکتر نشون بده!
پیش ما خیلی از اینا بود درست بود الان خیلیا دروغ میگن ولی واقعا اونا شهرت داشتن حتی هنوز تا هنوز مردم ما به جد اون فالگیره قسم میخورن میگن با اجنه درارتباط هستن.
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
ببین روش کار اینه قبل از اینکه بری پیششون آمارتو در میارن!قبلا مردم iq پایین تری داشتن و تکنولوژی هم ...
چی بگم ولله باور کن یه زن رفته پیشش گفت پسر میخوام اونم گفت فلانقدر پول بده بهم اگه ندی یه پسر ناسالم گیرت میاد زنه آخرش پوله رو نداد پسرش که به دنیا اومد یه گوش نداشت
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪