2777
2789

وای خونوادش بریدن دیگه.دخترش میگه خسته شدم.بیچاره مجرده.باباهه بیکار میچرخه تو خونه هم این و مامانش را حرص میده.دخترش میگه کاش معتاد بود یا خیانت میکرد ولی عملا هیچ کاری نمیکنه

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

دخترش همسایمونه میگه نمیدونی چی میکشیم بنده خداها ابرو دارن ولی تو محل همه میگن اقای فلانی چقدر اقاس.از بس کار همه را راه میندازه

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز پیش من کلی گریه کرد میگه تو جیبش هزار تومن پول نیست ولی همش نشسته تو خونه اخبار میبینه.اصن پنجاه سالشه ولی دیگه سر کار نمیره

امروز پیش من کلی گریه کرد میگه تو جیبش هزار تومن پول نیست ولی همش نشسته تو خونه اخبار میبینه.اصن پنج ...

خب بنده خدا پنجاه سالشه دیگه چکار کنه شاید توانشو نداره بعدم الان برا جووناش کار نیست 

کاش معتاد بود با خیانت می کرد؟؟؟؟؟ به نظرم احمق اونه که ارزوش ایناس

خب از بس بی پولی کشیده.میگه اونجوری حداقل پول داشتیم

خب بنده خدا پنجاه سالشه دیگه چکار کنه شاید توانشو نداره بعدم الان برا جووناش کار نیست 

اخه سالمه.میگه بیکاریش به کنار.با حرفاش دل مامانه و دختره را میسوزونه.سالی یه بار هم که برا دختره خاستگار میاد هر دفه یه جوری میپرونه .ولی میگه واسه دخترا فامیل که خاستگار میاد همش میخاد یه جوری وصل بکنه