2777
2789
عنوان

کسانیکه حاجت دارن بیاین لطفاً

131 بازدید | 21 پست

سلام چله زیارت عاشورا گذاشتیم از روز عاشورا تاروز اربعین. روزی یکبار زیارت عاشورا خوانده بشه کسانیکه دوست دارن اسم شون رو اعلام کنن تا تو لیستم اضافه کنم. گروه تو ایتا ست اگر دوست داشتید لینکشو میفرستم اگرنه هم اشکالی نداره فقط یادتون باشه بخونید حتما انشالله حاجت روایی شماعزیزان 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستممرمری:))ولی ایتا ندارم...

باشه گلم اسمتو مینویسم حتما یادت باشه بخونی از روز عاشورا تا اربعین

من حاجت دارم خیلی هم دوست دارم بخونم ولی نه نماز میخونم نه اعتقاد دارم پس بهتره خودمو مسخره نکنم

نگواینجوری گلم همین الان که تواین تاپیک هستی انگار ته دلت یه نوری هست. اسم تو بگو بنویسم 

نگواینجوری گلم همین الان که تواین تاپیک هستی انگار ته دلت یه نوری هست. اسم تو بگو بنویسم

نماز نمیخونم، دروغگوام، آدما رو اذیت میکنم، پرخاشگر و عوضیم...هزار جور عقده روانی و آسیب دیدم...منو چه به این حرفا....این چیزا برای آدمای خوبه نه من

من یه دیو سیاه داخل وجودم دارم

نماز نمیخونم، دروغگوام، آدما رو اذیت میکنم، پرخاشگر و عوضیم...هزار جور عقده روانی و آسیب دیدم...منو ...

امیدوارم بحق ماه عزیز خدا به دلت آرامش بده گلم 

[QUOTE=345231974]بله ولی داخل گروه ایتا نه یادداشت کن تماً روز اول به نیت همتون می‌خونم[/QUQUOTE

متوجه نشدم عزیز یعنی شماهم چهل روز روزی یکبار باما میخونی زیارت عاشورا ؟ لازم نیست داخل گروه بیای همون یادت باشه بخونی کافیه