2777
2789
عنوان

من تو ی رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 49 پست
اول املاتو درست کن بعد رل بزنطنتحاین چه وضع نوشتنه؟ ۱۲ سالته؟

خیر ۱۲ سالم نیس

من دوس دارم اینطور بنویسم مشکل شما چیه

رل نزدم عزیزم نشونشم درواقع حکم زنشو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=345214114]یعنی میگی اعتماد کنم و بزارم شمال بره؟ میترسم چشم و دلش بد بشه شما خودت خانومی خودتو بزار جای من&n ...[/QUOTE

هر کی یجور رفتار میکنه تو رابطه 

من خودم ب شخصه هیچ وقت بکن نکن نکردم ،مردی ک بخاد با ی مسافرت بد شه باید دورشو خط کشید 

من بارها شده بود نامزدم با دوستاش رفتن مسافرت من شرایطشو نداشتم برم 

ولی با حال خوب خدافظی کردم بین دوستاشم زوج میومدن اکثرا حالا یا همسر یا دوست یا ...

طفلی این تنها میموند 

تو طول تفریحشم اصلا زنگ و پیم نمیدادم یا زیاد از اونم انتظار نداشتم ب هر حال سرگرم میشن خوده ما هم باشیم حوصله چت کردم نداریم 

واقعا ب جنبه اون شخصم بستگی داره 

بازهر چی خودت صلاح میدونی

حالا او هم رابطه داشته با دخترای پولی تو سفر شمال ؟ این سری آدمایی که می‌ره باهاشون خوبن ؟ اگر خوبن ...

نمیدونم اما فک نمیکنم اینطور ادمی نیست 

ط ی خانواده خیلی محترم بزرگ شده و خانوادش مذهبین بعید میدونم

یکیشون از خودش بزرگتره ب گفته خودش حکم برادر بزرگش داره اینقد ک خوبه ولی از یکیشون خوشم نمیاد چشم پاک هستن اما خیلی ی جوریی ب گفته خودم سبک بازی در میاره چون ب قول خودشون سینگله همش چشمش میچرخه هی میگه این دختر اون دختر حتی ی موقع میگفت اباج ب دوست مجرد و سینگل برام پیدا کن برا همین دو دلم

[QUOTE=345214114]یعنی میگی اعتماد کنم و بزارم شمال بره؟ میترسم چشم و دلش بد بشه شما خودت خانومی خودت ...

مرسی از راهنماییت فدات واقعا دلم روشن شد 

پس سرحرف باز میکنم راهیش میکنم

بازم مچکرم❤️❤

نمیدونم اما فک نمیکنم اینطور ادمی نیست ط ی خانواده خیلی محترم بزرگ شده و خانوادش مذهبین بعید میدونمی ...

اگر شیر پاک خورده هست و ذاتش خوبه که بزار بره 

اونم از سینگل بودنشه 

خب اون بنده خدا که اولش بهت اطلاع داده تو قبول نکردی که کارتم اشتباه بوده ،دیدی که اگه اجازه هم ندی بدون اطلاع تو میره پس خودتم الکی کوچیک نکن،بعدشم چرا با کسی که میترسی بره شمال چیزی پیش بیاد اصلا وارد رابطه میشی

اگر شیر پاک خورده هست و ذاتش خوبه که بزار بره اونم از سینگل بودنشه

خانوادش ب شدت خوبن و مذهبی و محترم ازش مطمعنم

درسته مرسی از راهنماییت فداتشم واقعا تاثیر مثبت داشت❤️🫂

مرسی از راهنماییت فدات واقعا دلم روشن شد پس سرحرف باز میکنم راهیش میکنمبازم مچکرم❤️❤

خاهش میکنم گلم 

اره دقیقا با ارامش راهیش کن 

نه در ظاهر خودتم قبول داشته باش ک اینجوری ب نفع جفتتونه 

خب اون بنده خدا که اولش بهت اطلاع داده تو قبول نکردی که کارتم اشتباه بوده ،دیدی که اگه اجازه هم ندی ...

از رابطه خیلی فراتر هست الان

باهاش صحبت کردم خودش گفت اوموقع تعهدی نبوده و شرایط با الان خیلی متفاوت بوده این حرفشو کامل قبول دارم 

من ب خاطر خودش قبول نکردم ط کامنت هاهم گفتم چرا دوستاش ادم مناسبی نبودن بعید میدونم الان دیگ بدون اطلاع بره