2777
2789
جدیدا جدا شدم خانواده پدری اذیتم میکنن تو دنیای خدا جا ندارم

طبیعیه الان تو شرایط روحی بدی باشین اونم تو خونه پدری

خودکشی و این حرفا کن مسخره بازیه

یه جوری حال دلتونو خوب کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه الان تو شرایط روحی بدی باشین اونم تو خونه پدریخودکشی و این حرفا کن مسخره بازیهیه جوری حال دلت ...

نمیشه تو روستای هستن که خیلی با شهر فاصله داره هیچ سرگرمی چیزی نیست بازاری خیابونی پارکی ، همش محدودیت محدودیت ، نمیزارن ادامه تحصیل بدم برم تو شهر نه کسی منو تو این روستا میبینه که ازدواج کنم

نمیشه تو روستای هستن که خیلی با شهر فاصله داره هیچ سرگرمی چیزی نیست بازاری خیابونی پارکی ، همش محدود ...

قشنگ درک میکنم چی میگید 

اگه حتی تو شرایط بدتر از اینم بودین بازم باید تلاش میکردین حال دلتونو خوب کنین. چون همین لحظه ها که میگذره جزء زندگیتونه

باید یه راهی پیدا کنین هرجور شده . یاس و ناامیدی هیچ فایده ای نداره..

من شعار نمیدم اما با اونکه یه مرد هستم اما میفهمم چی میگین. قشنگ میفهمم

خودمم با بچه هام بعد دادن مهریه و بدبختی های دیگه اومدم روستا خونه پدرم.. اینجا از در خونه میری بیرون پشتت حرف میزنن . من نمیخوام اهمیتی بدم.. از سرکار میام خونه تمام روزم میشه برای بچه ها نمیتونم برای خودم و دل خودم وقت بزارم. البته من با این قضیه کنار اومدم.. اما خیلی سخته.. محل کارم تا خونه یه ساعت و نیم راهه میام پسرمو میبرم باشگاه فوتبال و کلاس زبان. دخترم کلاس دف و زبان الان دخترمو ارتودنسی هم میبرم کلی باید مطب  دکتر بشینم و کلا خودمو دارم فداشون میکنم چون وظیفمه

الان شما خوشحال باشین یه نفرید و فقط باید برای خودتون تلاش کنین و وقت بزارین

من اگه جای شمابودم و وقت داشتم دنبال یه هنر میرفتم

خیلی آرامش میاره

کلاس درس غیر حضوری نمیتونید برید؟ از شرایط شما که کامل خبری ندارم اما روزنه امیدی دیدی برو سمتش