2777
2789
عنوان

مردیکه عاشقش بودم چی شد

518 بازدید | 34 پست

من سنتی ازدواج کردم ولی عاشق همسرم شدم. چه دوران قشنگی بود ،چقدر رمانتیک بود، همیشه شعرای عاشقونه واسم میخوند

و من چقدر دوسش داشتم شبا باید بهم می‌چسبند تا خوابم ببره، خیلی همدیگ رو میخواستیم

بعد بچه دار شدن از هم دور شدیم. عشقی که بهش داشتم شده ۱/۵ قبل

مردیکه این همه دوستم داشت ،بخاطرم هرکاری میکرد که خوشحال بشم الان میخواد جون بکنه ماشینشو بده دستم

با یه بحث میگ اصلا ماشین بهت نمیدم.(منم دارم تمرین میکنم گواهینامه دارم از مجردیم ولی پشت ماشین ننشستم) ،دیگ دعوا میشه و طفلی بچم ک این وسط گیر کرده

چی شد دیگه ازم دور شد، دیگ دوسشم ندارم

الان باز میگ مشکلی نیس بشین پشت ماشین ولی با کوچکترين بحث میزنه ب سرش

خستم کرده، دلم میخواد یکی رو بگیرم بگیره خوب بزنتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هیجان اول رابطه بوده یکسال دو سال بعد از ازدواج هیجان جای خودش و به صمیمیت میده بعد بچه دار شدن مرد فشار مسوولیت بیشتری حس میکنه در نتیجه از هم فاصله میگیرن مخصوصا اگر زن بیشتر زمان و توجه به فرزندش بده 

اون هیجان اول رابطه بوده یکسال دو سال بعد از ازدواج هیجان جای خودش و به صمیمیت میده بعد بچه دار شدن ...

آره بعد دو سال همه چی خوابید

من اون هیجانو میخوام و می‌دونم دیگ تجربش نمیکنم

گاهی میگم اگ شرایطشو داشتم ازش جدا میشدم انقد سرد شدم