2777
2789
عنوان

خواهشا خودتونو بدبخت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 66 پست
ببخشیدا ولی این محمد خان شما چقد دهن بین هستن آخه شما اونجا مهمون بودین اونم با خوانواده همون بهتر ک ...

اره حق با شماس اما اگه مامانشو ببینی نمیگی محمد دهن بینه . مامانش با زبونش مارو از لونش بیرون میکشه . شاید باورت نشه ولی مامانش دوبار به بابام خیانت کرده بود و اینو از دوستم حنانه شنیدم ولی چشممو رو همچین مسعله بزرگی بستم

مرسی عزیزم تروخدا دعا کن دانشگاه و رشته مورد نظرم قبول شم خلاص شم از اینجا

منم کنکوریم توعم برای من دعا کن ❤منم پیش خانوادم حالم بده و فقط میخوام امسال برم بعدا جا برای موفقیت هست این روحمه که نابود شده پیششون

رشد هدف والای آدمی‌ست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کتک زدن اصلا مسئله کوچیکی نیست اگه دوست داشت که نباید کتک میزد بیخیالش شو

من که برنمیگردم چون دیگه اون رابطه مثل اول نمیشه اما خب فکرش تا ابد باهامه . قراره خطمو عوض کنم ، چون خونمونو عوض کردیم هیچ راه ارتباطی جز شماره و دوستم حنانه باهام نداره اما میخوام شمارمم عوض کنم که دیگه پیدام نکنه با حنانه هم قطع رابطه میکنم

اهل اینکارا نبود همش زیرسر مامانشه هیچوقت حلالش نمبکنم

اهل این کار نبوده پس باید مامانشم میگف این کارو نمیکرد خودت با حرفا گول نزن ک اون خوب بود مادرش بد بلاخره ۲۶سال زیر دست مادربوده بی تاثیر نیست و اینک تصمیم درستی گرفتی آفرین بشین درست بخون ب جایی برسی بخدا ک ازدواج بموقع و درست خیلی بهتره ازدواجی ک تو رو اسیر کنه یک عمر اسیر میکنه سنی نداری دختر خوب وقت برای  جبران داری فقط مصمم باش