2777
2789

ممکن نیست؟ وزنمم بردم بالا پرتر شد ولی همون کاپ آ مونده 

به نسبت قد و سنم خیلی کوچیکه 

راهی امتحان کردین که جواب داده باشه حداقل کاپ بی بشن؟

پروژسترون بخور سایزش میشه 130

تو رو خداااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مشکلی تو سیکل ماهانه ایجاد نمیکنه؟ آخه من خیلی وقته نرفتم دکتر چون نامنظم شدم هر ۵۰ روز ۴۰ روز پریود میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خداااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی تو سیکل ماهانه ایجاد نمیکنه؟ آخه من خیلی وقته نرفتم دکتر چون نامنظم ...

حتما واسه این مشکل برو دکتر 

من یکی از اشناهام خیلی ادم ریزه میزه ای بود سینه هاشم باور کن به زور 75 بود تو بارداری مجبور شد امپول بزنه بچه هم چهار ماه شیر نداد نمیدونی سینه هاش چی شد

خودمم یه تجربه کوچیک داشتم چند ماه که استفاده کردم پروژسترون قشنگ حس میکردم بزرگتر شده 

ولی تحت نظر دکتر بخوری بهتره 

حتما واسه این مشکل برو دکتر من یکی از اشناهام خیلی ادم ریزه میزه ای بود سینه هاشم باور کن به زور 75 ...

وای ممنونم امیدوارم دکتر تایید کنه 

من کنجد میخورم خیلی فرق میکنه ولی برمیگرده دوباره 

در ضمن من مجردم شیردهی و این موارد نداشتم سایز ۷۵ هم به دور تا دور سوتین میگن 

دور سینه رو منهای دور زیر سینه کنید هر عددی شد از جدول استاندارد نگاه کنید از آ داریم بی سی و دی 

آ کوچکترین هست 

بی معمولی 

سی خیلی عالی متعادل 

دی بزرگ‌

مثلا یکی دور تا دورش ۷۵ هست ولی کاپ آ 

یکی دور تا دورش ۷۵ ولی کاپ سی 

من دور تا دورم هفتاد هست سایز خود س...نه‌مو از جدول نگاه کردم با چت جی پی تی آ دراومد 

خیلی کوچیک یعتی بر اساس قد 

حالا پروژستروژن تزریقیه یا دارویی هست؟ و اینکه قابل برگشته بعد قطع دارو؟

وای ممنونم امیدوارم دکتر تایید کنه من کنجد میخورم خیلی فرق میکنه ولی برمیگرده دوباره در ضمن من مجردم ...

ببین بر نمیگرده بعد دارو و بزرگ میمونه 

اون بنده خدا که میگم الان در به در عمل هست 

منم که سایزش اوکی هست 

قرص داره دیگه یکی دوفاستون هست یکی هم مدرکسی پروژسترون اتفاقا اینا پریود هم منظم میکنه اگه مشکل پریود هم داری اگه زیر نظر دکتر بخوری حتما سایز سینه هم بزرگ میشه

کلا سایز سینه با قرص هورمون میره بالاها ولی پروژسترون از همه بیشتر تاثیر داره 

ببین بر نمیگرده بعد دارو و بزرگ میمونه اون بنده خدا که میگم الان در به در عمل هست منم که سایزش اوکی ...

ینی عاشقتم کاش زودتر پرسیده بودم 

مررررسی عزیزدلم حتما میرم دکتر برای این مواردی که گفتینم که شده خدا کنه موافقت کنه استفاده کنم 

ممنونم یه دنیا ازت