2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی سبک داشته باش 

پاکسازی ماهانه انجام بده صورتتو یا خودت داخل خونه با فیشیال بیرون 

روزی نیم ساعت ورزش یا هفته ای ۲ ساعت 

چند بار توی هفته صورتتو با یه روغن مثل زیتون ماساژ بده رو به بالا تمرینات لیفت صورت رو یاد بگیر و انجام بده

پودر جوانه گندم بخور اگه میخای صورتت تو پر بشه باید سفارش بدی اصل هم باشه 

لبات هم اسکراب کن یا با شکر و عسل یا با تفاله قهوه 

به لب هات قبل از خواب بالم لب یا ترمیم کننده بزن که نرم بمونه 

ابرو هات رو همیشه رو به بالا با فرچه ابرو شونه کن تا لیفت بمونه توی خونه با ژل طبیعی آلوئه ورا هم میتونی هم روز لیفت کنی باعث ریزش نمیشه و تقویت میکنه با مژهاتم میتونی بزنی 

تنها چیزی که میزنم ابرسان و بالم لبه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

پادکست رو جایگزین آهنگ کن 

کتاب بخون 

توی جمع ها و اجتماع شرکت کن شده بری کتابخونه یا جاهایی که کار داوطلبانه میکنن یا حتی یه کلاس و هرچیزی که باعث بشه بیشتر با بقیه در ارتباط باشی

ورزش رو بیار داخل روتین ات 

رژیم غذایی سالم خوری انجام بده 

روتین پوستی داشته باش

روغن تراپی صورت و مو انجام بده 

عادتای بد(مثلا غیبت.کنترل نکردن عصبانیت.طرز فکر قدیمی.واکنشای سریع و....) رو کم کن 

پیلاتس و مدیتیشن کن