الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانومایی که یهوو عین یگان ویژه میریزیید تویه تاپیک در جهت بد کردن حال دیگران اینا همش جنبه سرگرمی و فان داره کسی به شما بابت ضدحال زدن جاییزه میده؟درهرصورت گزارشتون رو دادم به نی نی یار خودش قضاوت کنه بخصوص اون با ادبه
چقدر دوستش داره هم مرد باسوادی گیر اش افتاد- هم با درآمد- صاحب برند تحصیلکرده همه جا یا دستش گرفته یا بغل اش کرده میخواست بمونه غصه بخوره عین آدم داره زندگی میکنه مبارکش باشه زندگی مجدد برای هر متارکه کرده ای که تقصیری نداشته از شیر مادر حلال تر باشه براش - نوش جونش
تمام دوستانی که انقدرراحت درمورد ظاهر شوهرش وزندگی این بنده خدا قضاوت میکنن نفسشون داره ازجای گرم درمیاد خداروشکر یه زندگی خوب دارن واصلا نمیتونن خودشونو بزارن جای بهاره از کجا معلوم که اگر خداااااایی نکرده مشابه این اتفاقات واسشون میفتاد خودشون به کمتر از این آقاهم راضی بودن این آقاکه مشخصه دارای تحصیلات وکمالاته درضمن درنظر بگیرین که این آقا بین 40 تا ۵۰ سنشونه ونبااید ظاهر یه جوون ۲۱ ۲۲ ساله رو ازشون توقع داشت . این قضاوت هااز جانب کاربرایی بود که اینجا کلی براشون احترام قائلم و مشهورن اصلا به شخصیتشون نمیخورد اینقدر سطحشون پایین باشه که اینطوری به بقیه توهین کنن پس اونهمه ادعای روشن فکری و اپن مایندی کجا رفت؟؟