2777
2789

سلام خانما توی تاپیک قبلیم توضیح دادم که منو همسرم برای عروسی پسر خاله ش اومدیم اراک  در صورتیکه پول نداشتیم و من بخاطر همسرم گوشواره مو فروختم  ک پول داشته باشه بیاد عروسی ولی وقتی اومدیم اراک  به همسرم گفتم بریم خونه ی پدرم بهشون سر بزنیم  و باهم بریم خونه ی خودمدن اصفهان گفت من نمیام و باهم بحثمون شد و من تنها اومدم خونه پدرم   بعداز دوروز همسرم با خاهرش  و جاریم و برادر شوهرم   بدون اینکه به من بگه که میای بریم اصفهان  یا نه  حرکت کرده بودن و رفته بودن و یکی از اقوام همسرم ب من زنگ زد و گفت که رفتن  حالا من پولی از خودم ندارم با ۳ تا بچه موندم خونه پدرم.  همسرم چند روزی هست ک حقوق گرفته .به همسرم پیام دادم گفتم پول ندارم پول بفرس برا بچه ها  گفت حقوق ندادن  و اصلا خبری ازش نیست خجالت میکشم ب خانواده م بگم بهم پول بدید .میدونم همسرم سراغم نمیاد و حتی پول بلیط هم ندارم که برگردم بنظرتون راه حل چیه چکار کنم ؟.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا. گوشواره. رو فروختی. اخه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

از خانوادت قرض بگیر برگرد خونه. بعد پولو براشون برگردون.

من نمی‌فهمم گوشواره فروختی چرا پولشو دادی به شوهرت؟

خودت فلجی نمیتونی خرج کنی؟

اون بلده فقط؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

عزیزم وقتی میخوای بری قهر، اول باید شرایطت رو بسنجی ببینی اینطوری نشه. الان هیچی دیگه. زنگ بزن همون برادرشوهری که تو ماجرای قهرتون هست پول قرض کن، برگرد سر خونه ات. با سه تا بچه، بدون درآمد، دقیقا میخوای تو قهر چیکار کنی؟ اون از خداشه الان شما خونه نباشی