2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه بابامم شوهرم برام پول نمیفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 66 پست
چ دل و جراتی دارین ۳ تا بچه میارین وقتی انقد بی پولی ک گوشواره میفروشی و انقد ساده ای ک پولش رو ب ش ...

بچه هام  اصلا دل خوشی از پدرشون ندارن و بشدت به من وابسته ان دلم نمیاد که بفرستمشون برن  وقتی ب بچه هام میگم بریم خونه خودمون اصفهان همه گریه میکنن که تورو خدا نریم پیش بابام

من بودم زنگ میزدم یه دل سیر بهش بد و بیراه میگفتم شخصیت نداشتشو میکردم ت ... بعدشم میگفتم بیا بچه هاتو ببر من نوکرت نیستم تو بری خوشگذرونی منم بشینم خونه پدرم سرشون درد بیارم ...تو چرا هیچی نگفتی دقیقا من باشم نمی‌ذارم خونه ی فامیلش یه نفس راحت بکشه

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اخلاق همسرت رو‌میدونی نباید لج کنی خواهر من بدون پول، با دلخوری و بحث اومدی خونه پدرت چی بگم بخ ...

چطور کوناه بیام  فکر نمیکنه بگه ۳ تا بچه باهاشن  بزار براش پول بفرستم  میخا منو اذیت کنه 

من بودم زنگ میزدم یه دل سیر بهش بد و بیراه میگفتم شخصیت نداشتشو میکردم ت ... بعدشم میگفتم بیا بچه ها ...

بدو بیزاه هم بگم براش مهم نیست  الان رفته اراک خونه خودمون  زنگ هم بزنم جواب نمیده میخاد منو آزار بده 

هر طور شده برگردین سر زندگیتون و با همسرتون صحبت کنین تا ابد که نمیشه خونه پدر موند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بشین تاوقتی بیاد ازبابات یا کسی پول بگیر وقتی اومد دنبالت بگو پول بابامو بده خرجمون کرده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
برادرشوهرم اصلا آدم نیست که بهش زنگ بزنم و طلب پول کنم خانواده ش نمیدونن که ما باهم قهریم

چاره ای نداری. اون الان از خداشه با درآمد کمش ۴ تا هزینه ازش کم شده، عمرا نمیاد دنبالتون. باید یکی رو واسطه کنی یکم ابروش بره. خدا بچه هات رو برات نگهداره، آخه با چه عقلی با این شرایط مالی سه تا بچه میارید. 

به امام حسین دیگه دلم براش نمیسوزه دیگه جونش در بیاد هم کاری ب کارش ندارم از بس بی مسولیته مسولیت زن ...

تو خیلی ساده ای ......☹️☹️

خیلی خیلی حماقت میکنی.....😑😑😑😪😪

باورکن همین سادگیته که شوهرتو پررو و متوقع کرده

همش از تو توقع داره...... خودش اصلا پشتت نیست

الان که گوشواره فروختی و بردیش عروسی😣😣

خودت الان پول داری یه بیسکوییت برا بچهات 

بگیری ؟؟؟؟ نه نداری ..... پس توام مثل خودش باش

فقط فکر خودت و بچهات باش .... دیگه دلت براش نسوزه

این آدم لیاقت خوبی و مهربونی نداره ....فکر بچهات باش

بدو بیزاه هم بگم براش مهم نیست الان رفته اراک خونه خودمون زنگ هم بزنم جواب نمیده میخاد منو آزار بد ...

عجیبه !!من به شوهرم بگم بالا چشمت ابروعه از ناراحتی میخواد سکته کنه 

یبار بهش گفتم من نمیام تهران خودت برو پاشد دعوا راه انداخت خونه مامانم اینا که باید همین الان بریم 

خوب ادبش کن از مادرن پول بگیر بشین خونه پدرت ... بالاخره که زنگ میزنه 

بچه هام اصلا دل خوشی از پدرشون ندارن و بشدت به من وابسته ان دلم نمیاد که بفرستمشون برن وقتی ب بچه ...

خب پس چرا یه مدت نمیمونی خونه بابات؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
تو خیلی ساده ای ......☹️☹️خیلی خیلی حماقت میکنی.....😑😑😑😪😪باورکن همین سادگیته که شوهرتو پررو و م ...

دقیقا من گوشواره رو ۱۰ می‌فروختم میگفتم ۶ فروختم ۴ رو برای خودم نگه میداشتم زن همیشه باید پول داشته باشه شاید دوروز قهر کرد مادر آدم نمیگه چقد بی عرضه ای چند سال زن خونه هستی یه پس اندازی نداری !!!