2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه بابامم شوهرم برام پول نمیفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اخلاق همسرت رو‌میدونی 

نباید لج کنی خواهر من 

بدون پول، با دلخوری و بحث اومدی خونه پدرت 

چی بگم بخدا 

سه تا بچه داری باید کوتاه بیای 

وگرنه خدایی نکرده فکر نکن با طلاق بهتر میشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عزیزم وقتی میخوای بری قهر، اول باید شرایطت رو بسنجی ببینی اینطوری نشه. الان هیچی دیگه. زنگ بزن همون ...

برادرشوهرم اصلا آدم نیست که بهش زنگ بزنم و طلب پول کنم  خانواده ش نمیدونن که ما باهم قهریم 

به فکر تو نیست حداقل به فکر سه تا بچه اش باشه،از همچین آدم بی مسولیتی چرا بچه میارین؟اونم سه تا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
تنها راه اینه که حتی اگه نمیخوای طلاقشم بدی بحث محریه رو بیار تابترسه هرچند من جای تو بودم جدا میشدم

بعد سرنوشت بچه ها چی میشه؟ 

آس استقلال مالی نداره 

بعد کجا بره زندگی کنه؟ 

الان روش نمیشه از پدرش پول بگیره 

بعد از طلاق چکار کنه؟ 

چطوری نسخه طلاق میپیچی؟؟؟؟

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

مقصر تویی که بخاطرش گوشواره تو فروختی

از داداشتم قرض کردی😮‍💨😮‍💨

به درک نمیومد عروسی..... بزار آبروی خودش میرفت

هیچوقت دیگه دلت براش نسوزه 

شوهرت قدر نمیدونه تو چرا خودتو فدا میکنی😪😪

مقصر تویی که بخاطرش گوشواره تو فروختیاز داداشتم قرض کردی😮‍💨😮‍💨به درک نمیومد عروسی..... بزار آبرو ...

به امام حسین دیگه دلم براش نمیسوزه دیگه جونش در بیاد هم کاری ب کارش ندارم از بس بی مسولیته مسولیت زندگی رو دوش منه اون فقط کار میکنه اونم یه کار راحت 

با رنج و بدبختی

اونجا که گفتی گوشوارمو فروختم برگشتم عقب متنو خوندم ببینم عروسی چه آدم مهمی بوده برات

آخه پسرخاله شوهر؟؟؟؟ والا من برا برادرمم باشه همچین کاری نمیکنم

بعدشم تو شوهرتو میشناسی که دنبالت نمیاد چرا ولش کردی رفتی خونه بابات؟

تو چرا انقد ساده ای

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن