سلام خانما توی تاپیک قبلیم توضیح دادم که منو همسرم برای عروسی پسر خاله ش اومدیم اراک در صورتیکه پول نداشتیم و من بخاطر همسرم گوشواره مو فروختم ک پول داشته باشه بیاد عروسی ولی وقتی اومدیم اراک به همسرم گفتم بریم خونه ی پدرم بهشون سر بزنیم و باهم بریم خونه ی خودمدن اصفهان گفت من نمیام و باهم بحثمون شد و من تنها اومدم خونه پدرم بعداز دوروز همسرم با خاهرش و جاریم و برادر شوهرم بدون اینکه به من بگه که میای بریم اصفهان یا نه حرکت کرده بودن و رفته بودن و یکی از اقوام همسرم ب من زنگ زد و گفت که رفتن حالا من پولی از خودم ندارم با ۳ تا بچه موندم خونه پدرم. همسرم چند روزی هست ک حقوق گرفته .به همسرم پیام دادم گفتم پول ندارم پول بفرس برا بچه ها گفت حقوق ندادن و اصلا خبری ازش نیست خجالت میکشم ب خانواده م بگم بهم پول بدید .میدونم همسرم سراغم نمیاد و حتی پول بلیط هم ندارم که برگردم بنظرتون راه حل چیه چکار کنم ؟.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!