2777
2789
عنوان

بیاید تا بگم جنسیت اصلا به این حرفا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 73 پست
فقط آی وی اف. رژیم اثر نداره. دوست من سر هر دو بچه ش رژیم داشت که پسر بشه هر دو هم دختر شدن.

آی وی آف زیر صدتومنه یا بیشترع

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
احتمال خطا توی آن ای خیلی زیاده برای آنومالی صد درصد جنسیت مشخص میش ب من ک نگف ان تی رفتم گف برو ۱ ...

نمیخوان خودشونو ب دردسر بندازن

دکتر من ۷ سالشه و تجربه ش بالاست گفت من تشخیصام اشتباه نداره نمیدونم واللع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان نزدیکی خیلی مهمهمن خودم رفتم دکتر سه ماه باید رژیم غذایی با شوهرم رعایت میکردیمحوصلم نکشیدفقط ن ...

یعنی مرتب و هرشب باشه ؟

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
نمیخوان خودشونو ب دردسر بندازندکتر من ۷ سالشه و تجربه ش بالاست گفت من تشخیصام اشتباه نداره نمیدونم و ...

بمنم توان تی گفت جنستش خیلی شبیه پسره ولی خب کلا یکم خطا داره 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ببخشید شما بچه دومت دختر بود بخاطر همین سقط کردی واخه یک ماه باردار کسی باشه از کجا جنسیت مشخص میشه

نه عزیزم اون خاهرم بود و جنسیت مشخص نبود بخاطر وضع مالی سقط کرد نخاسته بود خودم ماه دوم اقدامم

منم بدم نمیاد ولی نه حالا که تازه ازشرش راحت شدم انشاالله که برای همه زندگیشون پرازخیرباشه

اره خب هر که بسته ب شرایطش داره من همه دوروبرم پسر دارن هم خودم هم شوهرم یکم غبطه میخوریم بخاطر اینه 

نه عزیزم اون خاهرم بود و جنسیت مشخص نبود بخاطر وضع مالی سقط کرد نخاسته بود خودم ماه دوم اقدامم

ابجیم ناخواسته بار دار شد پسر شد .بخدا دورغ نمیگم .پسر یا دختر شدن با رژیم الکی هست و مربوط به مرد نه زن .مگر برید ای وی آف کنید .اینجا یکی انجام داده بود دو قلو پسر ولی شانسش گرفت و دنیا اومدن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یعنی مرتب و هرشب باشه ؟

دخترو پسر فرق می‌کنه

برا دختر باید بلافاصله بعد پاکی تا پنج شب 

هرشب یا یه شب درمیون باید نزدیکی داشته باشی

بعدش حتما جلوگیری کن

برا پسرم از شب ۱۲ام نزدیکی داشته باش تا سه چهار شب

شب ۱۲ام ک میگم باید پریودی رو هم حساب کنی

یعنی پنج شب بعد پاکی

پریودیت منظم باشه

ابجیم ناخواسته بار دار شد پسر شد .بخدا دورغ نمیگم .پسر یا دختر شدن با رژیم الکی هست و مربوط به مرد ن ...

منم وقتی میخواستم باردارشم همه اینایی که میگن تورژیم پسر زایی نباید بخوری روخوردم چون ذائقم اینطوره ولی بچم پسر بود یه جفتم داشت ولی به جنسیت نرسید وسقط شد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙