2777
2789
عنوان

بیاید تا بگم جنسیت اصلا به این حرفا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 73 پست
والله من سردخترمم درستگفت.اینم دیگه طلاش کامل تو سونو مشخص بود فیلمشو گرفتم😅😅

ایشالله صحیح و سالم دنیا بیاد قدمش مبارک باشه 

حالا زن داداش کن قبلش تو اقدام برای جنسیت دختر رفته بود پیش دکتر اول گفتن پسر شده خیلی تو ذوق هممون خورد 

خانواده من به شدت دختر دوست هستن همه عشق دختر بودیم الانم که دیگه دو هفته دیگه دنیا میاد 

شوهرم از الان دنبال گردنبند طلا به اسمش هست رفته براش رختخواب و کلی وسایل خریده  خیلی ذوق داریم براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چی موثره وقتی میخوای صدرصد جنسیتت جور در بیاد

شهد گل با ژل رویال هم خوبه 

اقدام زیادم موثره

پوزیشن داگی هم اوکیه

چون من رحمم داغ بود اسپرم همون واژن زود میمیرد

پوزیشن داگی کمک میکنه اسپرم زود بره تو رحم

۱۲ هفته و ۵ روز بودم دیگه امروز ان تی دادم گفت پسره خودش گفت من نپرسیدم

احتمال خطا توی آن ای خیلی زیاده  برای آنومالی صد درصد جنسیت مشخص میش 

ب من ک نگف  ان تی رفتم گف برو ۱۸هفته بیا الان جنین خیلی کوچیکه احتمال خطا باالاس

Live for ourselves not for showing that to others
خدا طاقتشو میده اتفاقا خیلی حس و حال بارداری و دوس دارم البته اگه پسر باشه چون بیشتر از دوتا نمیتونم ...

منم بدم نمیاد ولی نه حالا که تازه ازشرش راحت شدم انشاالله که برای همه زندگیشون پرازخیرباشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ایشالله صحیح و سالم دنیا بیاد قدمش مبارک باشه حالا زن داداش کن قبلش تو اقدام برای جنسیت دختر رفته بو ...

تنش سلامت باشه من ی دختر داشتم خیلی دوست داشتم پسرم نصیبم بشه

شرایط بدی دارم شوهرم هست میگه این با من تو فقط بیار خودم پشتتم خانوادش پسر دوس دارن از ته دل میخام ک ...

ببخشید شما بچه دومت دختر بود بخاطر همین سقط کردی واخه یک ماه باردار کسی باشه از کجا جنسیت مشخص میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بنظرت چی موثره وقتی میخوای صدرصد جنسیتت جور در بیاد

زمان نزدیکی خیلی مهمه

من خودم رفتم دکتر سه ماه باید رژیم غذایی با شوهرم رعایت میکردیم

حوصلم نکشید

فقط نزدیکی رو رعایت کردیم شد