2777
2789
عنوان

خانمای در حال اقدام بیاین

2572 بازدید | 321 پست

سلام بچها من الان سه ماهه تو اقدامم قبل از اقدامم همیشه پریودیام منظم بود ولی از وقتی ک اقدام کردم یکی دوروز عقب میندازه.الانم شش روز از موعد پریودم میگذره اما پریود نشدم ۳۰مرداد میباس پری شم دل و کمرمم خیلی درد گرفت اما فرداش دیگ خبری از درد نبود ترشحات ابکی سفید بی بو زیاد دارم زیر دلم سمت راستم گاهی تیر میکشه بنظرتون بیبی چک استفاده کنم؟اگ بخام استفاده کنم کی بزارم بهتر جواب میده؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بیست روز عقب انداختم استفاده کردم منفی شد بیست روزی ک عقب انداختم دیگ مطمئن بودم هستم تمام علائمم داشتم اما نبودم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بزن بی بی رو 😅 ایشالله با خبر خوب بیا برگرد مارو خوشحال کن

دعام کنید بچهااا😙

فرداصبح بااولین ادرار بذار من هم قراره فردا پری بشم. اگه نشدم دوسه روز دیگه بیبی میذارم

ان شاالله ک بارداری گلم

خیلی میترسم سه ماهه اقدامم اخه بعضیا میگن اولین اقدام میشن