2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی خرید گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 39 پست
من گفتم پوکوf5داره بابام؟عزیزم ناراحت نشو بدنامه شیامی هیچیشم پیدا نمیشه یکی از دوستان تعمیرگاه داره ...

من دارم از تجربیات خودم میگم عزیز

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است
من گفتم پوکوf5داره بابام؟عزیزم ناراحت نشو بدنامه شیامی هیچیشم پیدا نمیشه یکی از دوستان تعمیرگاه داره ...

عزیزم من همین چندروز پیش شیامی گوشی دوسال پیشم از تعمیرگاه گرفتم چرا پیدا نمیشه با شوهرم دعوام شد گوشی قبلیم گرفت از وسط خمش کرد خراب شد کلا ال سی دیش سوخت دوربینش اسیب دید و بدنش اما همه چیز عوض کردن الآنم سالمه 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه که به گلس ادم مربوطه من گلس شیشه ای میزنم بهترین گلسه از ارتفاع زیاد هم پرت میشه مشکل نداره خود ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 😍❤❤

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
عزیزم من همین چندروز پیش شیامی گوشی دوسال پیشم از تعمیرگاه گرفتم چرا پیدا نمیشه با شوهرم دعوام شد گو ...

والا بابام بهترین مدلشو داره هیچیش نیست نه قاب نه گلس 

مگه اینکه گوشی اقتصادی باشه و مشتری زیادی داشته باشه که بحثش جداست

والا بابام بهترین مدلشو داره هیچیش نیست نه قاب نه گلس مگه اینکه گوشی اقتصادی باشه و مشتری زیادی داشت ...

نمی‌دونم مال بابات چیه ولی مال من پیدا شد شوهرم یجوری گوشیم خم کرده بود که گوشیم کمر باریک شده بود🤣🌝اما دوتومن گرفتن تعمیر کردن

همش شایعه هست شوهرم دوهفته پیش گوشی سابق من زد شکست که شیامی بود الان برد تعمیر مثل روز اول شده و به ...

👌عزیزم ممنون از راهنماییت ❤❤🌹

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
قربونت قبلاa11داشتم سامسونگ راضی نبودم هنگ میکرد الآنم مونده تو خونه ولی هنگه

منم چند سال قبل یه تبلت سامسونگ گرفتم ارزون بود البته، ولی فکر کردم چون سامسونگه به هر حال بد نباشه، افتضاح بود، افتضاح.

انگشتم درد میگرفت که تاچش کار کنه😂. خیلی حساسیتش کم بود. 

منم چند سال قبل یه تبلت سامسونگ گرفتم ارزون بود البته، ولی فکر کردم چون سامسونگه به هر حال بد نباشه، ...

🌝🤣ولی اینو قبول دارم برای شیامی کاور های فانتزی گوگول مگولی کم پیدا میشه پیدا میشه ولی به سختی اکثرا ساده از این سیلیکونی ها داره خودم یدونه خوشگلش بزور پیدا کردم 

🌝🤣ولی اینو قبول دارم برای شیامی کاور های فانتزی گوگول مگولی کم پیدا میشه پیدا میشه ولی به سختی اکث ...

عیبی نداره.

زیاد دنبال گوگولی نیستم.😂