حالا چندمیلیون بالاترم شد اگر کاراییش به نسبت بهتر باشه، خوبه.
اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
ممکنه وسایلت خراب شه پیدا نکنی اجزاشو ولی بقیه این موارد شایعاتی بیش نیست من الان پنج ساله گوشی دارم تو این پنج سال چهار بار گوشیم عوض کردم که همش شیائومی بوده
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است
از نظر ضربه و خیس شدن فرقی با سامسونگ و گوشیای دیگه ندارن؟ 😶😶
حالا نمیخوام خیلیم محکم باشه و ضد ضربه.
ن بقران بابام داره ۴سال پیش ۱۰تومن بود پولش فکر کنم خیلی خوبه ولی انتن و مخاطباش خرابهبه هرچیزیم وصل ...
پوکو f5کلا یک ساله اومده تو بازار به همه نوع سرور متصل میشه و هیچگونه ویروسی هم نداره من الان گوشی تو دستم همین مدله که از وقتی خریدمش تا به الان هیچگونه مشکلی ازش ندیدم
همش شایعه هست شوهرم دوهفته پیش گوشی سابق من زد شکست که شیامی بود الان برد تعمیر مثل روز اول شده و به جدید برام شیامی گرفت اون یکی هم دوسال داشتم از سامسونگ بیشتر راضی بودم باز میل خودت
از نظر ضربه و خیس شدن فرقی با سامسونگ و گوشیای دیگه ندارن؟ 😶😶حالا نمیخوام خیلیم محکم باشه و ضد ضرب ...
ضربه که به گلس ادم مربوطه من گلس شیشه ای میزنم بهترین گلسه از ارتفاع زیاد هم پرت میشه مشکل نداره خودشم بسیار مقاومه ضد اب نیست اما اوکیه در برابر اب هنگی نیست