2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
یعنی کار اوناست مگه میشه یه سازمان درمانی جامعه رو به خطر بندازه

کار خودشونه

با هم هماهنگن

مگه خبرش رو نشنیدی که ایران داوطلب شده برای آزمایش یکسری از داروهاشون 

خدا لعنتشون کنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من نه خودم واکسن زدم نه شوهرمالان هم خدا یه فرشته کوچولو بهم داده هیچ کدوم از واکسنهای اونم نزدم

یعنی واکسنهای بچتون رو نمیزنید ؟؟ 

واکسنهای بچه سالیان ساله زده میسه و امتحانش رو پس داده مثل واکسن کرونا نیس که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واکسنهای بچتون رو نمیزنید ؟؟ واکسنهای بچه سالیان ساله زده میسه و امتحانش رو پس داده مثل واکسن ک ...

نه گلم نمیزنم 

چون اعتقاد دارم هیچ تاثیر مثبتی که نداره 

کلی هم ضرر داره 

خیلی از آلرژی ها

اوتیسم 

کند ذهنی و......

اثرات همین واکسن هاست 

عزیزان سازمان بهداشت جهانی زیر نظر یهود اداره میشه.لطفا جدی بگیرید و جبهه نگیرید... بحث در این مورد خیلی گسترده هست من ب طور خلاصه گفتم... ایران کاملا دستورعمل های سازمان بهداشت جهانی رو اجرا میکنه.لطفا تا تق ب توقی میخوره تا سرما می‌خورید دکتر نرید هی قرص و دارو مصرف نکنید... مادران عزیز در مورد واکسن های نوزادی بیشتر تحقیق کنید 😉 عوارض جانبی رو در نظر. بگیرید بعد سر از،خونه بهداشت دربیارید...

از حرف پشه و مشه هم نترسید چون خود ترس باعث تضعیف سیستم ایمنی میشه و شما درگیر بیماری میشید... انشاءالله عاقبت همه بخیر بشه

من هفته پیش شمال بودم کلی هم پشه منو زده و بدنم میخاره منم کلا بیخیالم

ماهم رفتیم شمال دخترم جای سالم نداشت حتی چشمشم پشه زده بود شده بود اندازه تخم مرغ بعد چند روز خوب شد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یعنی واکسنهای بچتون رو نمیزنید ؟؟ واکسنهای بچه سالیان ساله زده میسه و امتحانش رو پس داده مثل واکسن ک ...

عزیزم.چه امتحانی پس دادن؟ یکم در موردش تحقیق کنید... اتفاقا پس از سالها عوارضش داره رو میشه... اون واکسن اولی ک میزدن کجا این واکسنی ک هر چند سال یک چیزی بهش اضافه میشه کجا...  

این همه زیاد شدن اوتیسم اون هم در طیف های مختلف و گسترده... این همه کودکان سرطانی... این همه کودک ک درگیر بیماری های عجیب میشن ... این همه اختلال یادگیری .خشونت.عدم تمرکز. کوتاهی قد. کم وزنی.بدغذایی.ریزش مو در بزرگسالی.ووووووووو......

گلم همه عوارض واکسن هست... شما آیا از محتویات داخل واکسن صددرصد مطمئنید؟ 

آیا میدونستید ک واکسن اصلا قانونی نیست و هیچ اجبار قانونی برای زدنش وجود نداره  چرا که در صورت قانون شدن مجبور ب پرداخت دیه هستن... اما از طریق بخشنامه میگن باید زده بشه که اینطوری خانواده هارو مجبور کنند... 

بطور عقلانی نوزادی ک تازه متولد شده و تنها غذاش شیر مادره و هنوز ضعیفه و اجزای داخلیش محکم و کامل نشده و کمال مراقبت رو باید از نوزاد کرد چطوری هست ک بدون وجود بیماری یکهو چندین ویروس رو وارد بدنش میکنن؟!! ک کمترین و ظاهر سازی شده ترین عوارضش تب بدن درد عفونت و ورم و حتی تشنج هست!!!  شما ب عنوان یک بزرگسال اگر درگیر این عوارض بشین چه حالی پیدا میکنید؟ ک اما برای ما عادی سازی کردن ک اشکال نداره عوارض واکسنه!!!  اما اون طفل معصوم فقط تنها راهش گریه و بی قراری هست...   چرا این واکسن ها رو در بزرگسالی نمیزنن؟؟  

من بچم رو فقط تا واکسن ۶ماهگی زدم بعد ازینکه آگاه شدم واکسن های بعدیش رو نزدم و اسمم رو از بهداشت گفتم حذف کنید

عزیزم.چه امتحانی پس دادن؟ یکم در موردش تحقیق کنید... اتفاقا پس از سالها عوارضش داره رو میشه... اون و ...

آفرین به شما و اطلاعاتتون 

من حتی پرونده بهداشت برای بچم درست نکردم 

که هر روز بخوان بهم قد و وزن و این مزخرفات رو یاد آوری کنند

یه نمودار گرفتن دستشون همه بچه ها رو دارن با اون میسنجن و هر روز به مادر بیچاره استرس میدن 

بچه وزنش کمه یا زیاده و..

اگه همه میخواستن طبق نمودار پیش برن پس اینمه آدم مختلف وجود داره برای چی 

آفرین به شما و اطلاعاتتون من حتی پرونده بهداشت برای بچم درست نکردم که هر روز بخوان بهم قد و وزن و ای ...

دقیقا...‌ من هرکی رو میبینم میگن بهداشت بهمون گفته بچت کم وزنه دور سرش کمه ...چقدر استرسی و ناراحت هستن ... ک خود همین روی شیر مادر تاثیر منفی میزاره ... و چقدر رو اعصاب مادر تاثیر بد داره... 

من خودم متاسفانه از اول آگاه نبودم وتا ۶ماهگی زدم اما باز خدارو شکر ک متوجه شدم و جلو ضرر رو از بگیری منفعته... 

تبریک میگم ب شما ک از اول آگاه بودی

دقیقا...‌ من هرکی رو میبینم میگن بهداشت بهمون گفته بچت کم وزنه دور سرش کمه ...چقدر استرسی و ناراحت ه ...

من فقط از چیزی که ناراحتم 

به بچه ام شیر خشک دادم چون شیر نداشتم 

شما که اطلاعات دارید به نظرتون میتونم با سویق و... جبرانش کنم؟؟

من فقط از چیزی که ناراحتم به بچه ام شیر خشک دادم چون شیر نداشتم شما که اطلاعات دارید به نظرتون میتون ...

نزدیک ترین شیر ب شیر مادر شیر بز هست...  بجای شیر خشک از،شیر بز استفاده کنید... اگر کودکتان غذا خور هست بله .با ادر کامل یا سویق کاچی درست کنید بدون ۴زیره .فقط با کره یا روغن گاوی و شکر یا نبات قهوه ای .یک ذره هم زردچوبه بزنید برای تقویت سیستم ایمنی... 

عزیزم من بخاطر بچم خیلی چیزارو اصلاح کردم ... نمک یددار رو حذف کردم بجاش نمک کوه و نمک صورتی استفاده میکنم. روغن مایع حذف شده کره یا روغن گاوی استفاده میکنم. رب و گوجه فرنگی حذف شده بجاش از پاپریکا و رب فلفل دلمه قرمز استفاده میکنم.چون گوجه اسیدی هست و رب ۸برابر بیشتر و اسیدی شدن بدن موجب بیماری میشه..و خب متاسفانه رب هرروزه در غذاها استفاده میشه... 

از،شیره سیب و به غافل نشین.آب سیب. شیر بادام . متاسفانه امروزه ب علت تغذیه نامناسب شیر گاو ها طبعشون سرد شده بجای دادن شیر گاو شیر بادام بدین هرروزه وقتایی ک مریض هست شیر بادام بارهنگ بدین...  

از ۳ شیره و ۴ شیره استفاده نکنید چون خون سوزی داره .از شیره سیب و انگور ب تنهایی استفاده کنید خون‌ساز هست..‌ کلا شیره هارو باید جدا مصرف کرد...  آب مصرفی رو داخل کتری ی تیکه طلا بندازین تو آب جوش ۱۰دقیقه بجوشه یون های آزاد شده از طلا باعث قلیایی شدن آب میشه اینطوری آب بنوشید... 

مواد سوپر مارکتی همه خون‌سوز هست  نگه دارنده داره ک باعث کوتاهی قد و بیماری میشه تا حد ممکن کم کنید. نونی تهیه کنید ک از آرد کامل باشه...  کلا اگر بچه و انسان خون سازی و خون رسانی کامل و درستی داشته باشه خیلیی کم دچار مشکل و بیماری میشه... انشاءالله سالم و سلامت بتسید