عزیزم.چه امتحانی پس دادن؟ یکم در موردش تحقیق کنید... اتفاقا پس از سالها عوارضش داره رو میشه... اون واکسن اولی ک میزدن کجا این واکسنی ک هر چند سال یک چیزی بهش اضافه میشه کجا...
این همه زیاد شدن اوتیسم اون هم در طیف های مختلف و گسترده... این همه کودکان سرطانی... این همه کودک ک درگیر بیماری های عجیب میشن ... این همه اختلال یادگیری .خشونت.عدم تمرکز. کوتاهی قد. کم وزنی.بدغذایی.ریزش مو در بزرگسالی.ووووووووو......
گلم همه عوارض واکسن هست... شما آیا از محتویات داخل واکسن صددرصد مطمئنید؟
آیا میدونستید ک واکسن اصلا قانونی نیست و هیچ اجبار قانونی برای زدنش وجود نداره چرا که در صورت قانون شدن مجبور ب پرداخت دیه هستن... اما از طریق بخشنامه میگن باید زده بشه که اینطوری خانواده هارو مجبور کنند...
بطور عقلانی نوزادی ک تازه متولد شده و تنها غذاش شیر مادره و هنوز ضعیفه و اجزای داخلیش محکم و کامل نشده و کمال مراقبت رو باید از نوزاد کرد چطوری هست ک بدون وجود بیماری یکهو چندین ویروس رو وارد بدنش میکنن؟!! ک کمترین و ظاهر سازی شده ترین عوارضش تب بدن درد عفونت و ورم و حتی تشنج هست!!! شما ب عنوان یک بزرگسال اگر درگیر این عوارض بشین چه حالی پیدا میکنید؟ ک اما برای ما عادی سازی کردن ک اشکال نداره عوارض واکسنه!!! اما اون طفل معصوم فقط تنها راهش گریه و بی قراری هست... چرا این واکسن ها رو در بزرگسالی نمیزنن؟؟
من بچم رو فقط تا واکسن ۶ماهگی زدم بعد ازینکه آگاه شدم واکسن های بعدیش رو نزدم و اسمم رو از بهداشت گفتم حذف کنید