2777
2789
عنوان

دوست پسرم وضعیت مالی خوبی نداره 😬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 69 پست
گلم من ۲۰ سالمه دوست پسرم ۲۴ تازه می‌دونی جالبیش کجاست بابای دوست پسرم از خاندان حاجیلو عن حاجیلو ها ...

وای دقیقا مثل پدر دوست پسر من 

هوامونو داره ها اما بهش کمک نمیکنه لج کرده میگه باید بری سربازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبگه چاره چیه باور کن من خودم مخالف سربازی ام آخه فایده ای نداره ولی خونواده خودش خیلی اصرار دارن

اگه بخواین مهاجرت کمین باید سربازی بره 

به فکر مهاجرت نیستین؟ من می‌خوام برا ارشد آزمون برای کشور ایتالیا بدم اگه خدا بخواد خودمو و دوست پسرم بورسیه شیم اونجا

یه مدت از رابطشون بگذره و پسره نتونه کادوی خوب بگیره و رستوران خوب ببره و حس حامی بودن بده اون عشق ک ...

من ۵ ساله با دوست پسرم هستم تو این پنج سال فقط یه بار برام کادو خرید اونم یه النگو بدل بود ولی هنوزم کنارشم و هنوزم عاشقشم این چیزی که شما میگی عشق نیست 

همین مونده غصه دوست پسرمم بخورم پای بی پولیش بشینم و همه خواستگارام و رد کنم آخر بهم خیانت کنه 

دیوونه ای بابا ولش کن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

شما منظورم نبودی منظثرم کسایی هستند که گفتن من با همچین پسرایی نمیرم توی رابطه یا کلا دوست پسر رو به ...

دیگه رابطه های امروزی متاسفانه فقط ظاهرشون عشقه وگرنه عشق انقد مقدسه این اونو برا پولش میخواد اینم اونو برا بدنش میخواد