الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم من ۲۰ سالمه دوست پسرم ۲۴ تازه میدونی جالبیش کجاست بابای دوست پسرم از خاندان حاجیلو عن حاجیلو ها بزن تو اینترنت از ثروتمندان دوره های قبلی آن بابای دوست پسرم فقط ۱۰ هکتار زمین داره توی همدان با حاصلخیز ترین خاک برای کشاورزی توی همدان که یه مولتی میلیاردر تهرانی فقط سه تا از زمیناشو به قیمت ۶۰ میلیارد میخواست علاوه بر این زمینا یه خونه پونصد متری یه آفتابع نقره و یه صندوقچه از عینک های طلا و این چیزا که از قدیمی هاشون به پدرش ارث رسیده
اما پدرش یک ریال بهش پول نمیده و خانواده اشونو عذاب میده و یه بی غیرتی عوضیه دوست پسر منم پسر اول خانواده اش از بچگی مشکلات مادر و خواهر و برادرش رو دوش اون بود فک کن بابات بتونه تو فرشته تهران خونه داشته باشه ولی انجام نده 🥲🥲
وای چه عالی ماهم همینطوریمشاید راضیش کنم بره سربازی بعد همزمان درس بخونه
سربازی خیلی بده من دوست پسرم تایمی که سربازی بود من نابود شدم خودشم نابود شد فقط اینو بگم غذایی که میدادن بهشون رو جلو سگ بندازی سگ نمیخوره خیلی بده سربازی من بابام سپاهیه داداشامو از سربازی معاف کرد