2777
2789
عنوان

دوست پسرم وضعیت مالی خوبی نداره 😬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 69 پست

چطور میتونی تحمل کنی ؟

من اصلا نمیتونستم با پسری که وضع مالیش اوکی نیست برم تو رابطه

خودم ماشین و حقوق خوب داشتم واسه همین خیلی رو این مورد حساس بودم

بودن با ادم بی پول واقعا سخته چون خیلی محدود میشین تو تفریح و رابطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍😍چند سالتونه؟

گلم من ۲۰ سالمه دوست پسرم ۲۴ تازه می‌دونی جالبیش کجاست بابای دوست پسرم از خاندان حاجیلو عن حاجیلو ها بزن تو اینترنت از ثروتمندان دوره های قبلی آن بابای دوست پسرم فقط ۱۰ هکتار زمین داره توی همدان با حاصلخیز ترین خاک برای کشاورزی توی همدان که یه مولتی میلیاردر تهرانی فقط سه تا از زمیناشو به قیمت ۶۰ میلیارد میخواست علاوه بر این زمینا یه خونه پونصد متری یه آفتابع نقره و یه صندوقچه از عینک های طلا و این چیزا که از قدیمی هاشون به پدرش ارث رسیده 

اما پدرش یک ریال بهش پول نمیده و خانواده اشونو عذاب میده و یه بی غیرتی عوضیه دوست پسر منم پسر اول خانواده اش از بچگی مشکلات مادر و خواهر و برادرش رو دوش اون بود فک کن بابات بتونه تو فرشته تهران خونه داشته باشه ولی انجام نده 🥲🥲

نمیدونم ... بنظر خودم بجز بابام هیچ پسری وظیفه خرجی دادن به منو نداره البته اگه اردواج کنم قضیه فرق ...

خب منم برا اینده میگم 

باید زودتر ب فکر بیفته 

ببین وقتی میرین بیرون اینکه خیالش راحت نیست از بابت پول برا خودش بده هر چقدم تو پول کافه هودتو حساب کنی

چطور میتونی تحمل کنی ؟من اصلا نمیتونستم با پسری که وضع مالیش اوکی نیست برم تو رابطهخودم ماشین و حقوق ...

شهر کوچیک و خونواده سختگیر که کلا تفریح تو رابطه رو محدود میکنن🤣

من خودم خیلییی دلم میخواد برم سر کار 

اگه میرفتم میتونستیم دوتایی پس انداز کنیم 

ولی نمیتونم خونوادم نمیزاره

وای چه عالی ماهم همینطوریمشاید راضیش کنم بره سربازی بعد همزمان درس بخونه

سربازی خیلی بده من دوست پسرم تایمی که سربازی بود من نابود شدم خودشم نابود شد فقط اینو بگم غذایی که میدادن بهشون رو جلو سگ بندازی سگ نمیخوره خیلی بده سربازی من بابام سپاهیه داداشامو از سربازی معاف کرد

سربازی خیلی بده من دوست پسرم تایمی که سربازی بود من نابود شدم خودشم نابود شد فقط اینو بگم غذایی که م ...

دبگه چاره چیه 

باور کن من خودم مخالف سربازی ام آخه فایده ای نداره 

ولی خونواده خودش خیلی اصرار دارن 

شهر کوچیک و خونواده سختگیر که کلا تفریح تو رابطه رو محدود میکنن🤣من خودم خیلییی دلم میخواد برم سر کا ...

شهر کوچیک هم باشه الان تو این اوضاع کسی که بیس مالی نداشته باشه هرچقدرم کار کنه به جایی نمیرسه عزیزم

نمیدونم احتمالا سنت کمه بزرگتر شی به حرفم میرسی واقعا علاقه صرفا کفایت نمیکنه 

چون هرچی رابطه جدی تر بشه این مورد بیشتر به چشم میاد 

خب منم برا اینده میگم باید زودتر ب فکر بیفته ببین وقتی میرین بیرون اینکه خیالش راحت نیست از بابت پول ...

اره میدونم

مشکل همینه که نمیدونه چیکار کنه تا از این وضعیت دربیاد 

شهر کوچیک هم باشه الان تو این اوضاع کسی که بیس مالی نداشته باشه هرچقدرم کار کنه به جایی نمیرسه عزیزم ...

اره میدونم

من بخاطر خودش میگم نه خودم

چون حتی معلوم نیست باهم اردواج کنیم یا که نه

درسته ولی اگه عاشق هم باشند این چیزا نمیتونه از هم دورشون کنه

یه مدت از رابطشون بگذره و پسره نتونه کادوی خوب بگیره و رستوران خوب ببره و حس حامی بودن بده اون عشق کم میشه ازش