2777
2789
عنوان

فردا عصر نوبت روان کاو دارم

2018 بازدید | 71 پست

استرس دارم نمی‌دونم از کجای مشکلاتم بگم مخصوصا که دوست همسرمه 

با توجه به همفکری شما نی نی سایتی ها قبول نکردم پیش دوست همسرم برم اما همسرم یه رازی رو گفت که قبول کردم برم 

همسرم چند سال زیر نظر همین روانکاو هست و قرص مصرف می‌کنه من اصلا این رو نمی‌دونستم  بعد از چند سال زندگی مشترک فهمیدم همین مسئله بهم برخورده که چرا بهم نگفت شاید اگه میگفت من تصمیم عاقلانه تری میگرفتم

فردا جلسه اولیه که میخوام برم تا الان پیش روانپزشک نرفتم.

استرس دارم همسرم هست  و اینکه میترسم تا آخر جلسه همسرم داخل اتاق باشه و من نتونم راحت حرفامو بزنم 

همسرم بیشتر از این جهت داره باهام همکاری می‌کنه که رابطه زناشویی مون سرد شده بیشتر برای این درخواست داده بریم که این مشکل برطرف شه اما من مشکلات عمیق تری دارم که این یکی از آن هاست من میخوام از مسایل دیگه صحبت کنم دوست ندارم جلسه مون حول همین مسئله باشه حتی چون روانپزشک مرده راحتم نیستم زیاد در این باره صحبت شه

اگه تجربه روانشناس، روانپزشک دارید بهم بگین جلسات چطورین 

و اینکه از مسایل و احساسات و افکارم حرف بزنم و شوهرم تو اتاق باشه خیلی بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونی تماس بگیری با منشی بگی من جلوی همسرم نمیتونم بگم ولی لطفا اقای دکتر یه تایمی رو تنها باشیم و دکتر به همسرم بگه بیرون باشه هر چند ایشون احتمالا خودش وسطاش همسرتو بیرون کنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

شوهرت تو اتاق نباید بمونه اگه هم بمونه روانکاو باید بهش بگه بره بیرون من تجربه مشابه شما رو داشتم مشاور تقریبا اشنا  بود و مرد بود  ولی چون گفته بودن کارش خوبه پیشش رفتم ولی بعد پشیمون شدم ..در مورد مساسل جنسی خیلی سختت میشه بخوای باش حرف بزنی

عزیزم میتونی تماس بگیری با منشی بگی من جلوی همسرم نمیتونم بگم ولی لطفا اقای دکتر یه تایمی رو تنها با ...

امیدوارم وسطای جلسه همین کار رو کنه من شماره مطب رو ندارم همسرم هماهنگی ها رو انجام داده 

شاید اگر ادامه یافت از جلسات بعد با منشی هماهنگ کنم 

استرس بدی گرفتم امیدوارم تصمیم اشتباهی نگرفته باشم

من باشم این مشکلم را اینجا عنوان میکنم ولی مخفیانه پیش روانکاو خانم میرم مشکلات عمیقم را رفع کنم حقیقت نمیتونم اعتماد کنم اونم مردا خیییلی کم راز دارن دلیلشم اینه به اندازه ما خانما جزئی بین نیستن اهمیت نمیدن 

اینجوری هم پولت میره، هم وقتت

اولا که آشناست!

دوما دوست همسرته

سوما همسرت حضور داره

چهارم جنس مخالفه و برای مشکلات جنسی مناسب نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.