2777
2789
عنوان

همسایه نامربوط

192 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام، من مدیر ساختمونم هستم، خانوم همسایه‌ای که خودش می گیره و بزور جواب سلام میده رو چجوری برخورد کنم، در ضمن همسایه هست و بعدا ممکنه کارمون بهش بیفته بدلایل مختلف

خودم دلم میخواد کلا ندید بگیرمش و اصلا سلام نکنم، سنش هم بالاست ولی اینطوری میخواد نشون بده که آدمه مهمیه بگمانم

اگر من سلام ندم، مطمئنم صاف تو روم نگاه می کنه میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا کسی رو که مغرور هست باهاش با غرور رفتار نمیکنید ! 

اینو حضرت امیر المومنین علی علیه السلام فرمودند 

با مغرور چون خودش مغرور باش 

اگر مغرور و متکبر هست شماهم دیگه بهش سلام نکنید 

کاملا نادیده بگیریدش 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
مگه نمیگی سنش بالاست خوب شما باید اول سلام کنی نکنه فکر کردی چون مدیر ساختمانی اون باید سلام کنه که ...

کلا همیشه من اول سلام می کنم و با روی باز، یه حالت ناخوشایندی تو رفتارش هست، در ضمن  پیر نیست این خانومه

چرا کسی رو که مغرور هست باهاش با غرور رفتار نمیکنید ! اینو حضرت امیر المومنین علی علیه السلام فرمودن ...

من جوری تربیت شدم، احترام بذارم و سلام کنم که البته خیلی اشتباهه، برا همینم فکرم مشغوله که چطور رفتار کنم که ناجور نباشه

چرا کسی رو که مغرور هست باهاش با غرور رفتار نمیکنید ! اینو حضرت امیر المومنین علی علیه السلام فرمودن ...

خوب بعدا اگر مسایل ساختمون اقتضا مرد که برم سراغش، اونوقت چی، بروی خودم نیارم که قبلا ندید گرفتمش، یجوریه خوب!

من جوری تربیت شدم، احترام بذارم و سلام کنم که البته خیلی اشتباهه، برا همینم فکرم مشغوله که چطور رفتا ...

این توجیه درستی نیست عزیزم 

این توجیه برای کودکی مستدل هست که کودک هنوز نمیتونه بین رفتار ها تشخیص قائل بشه 

اما برای شخصیت و وجهه یک زن یا دختر کامل صورت خوشی نداره خودش رو جلوی یک فرد مغرور کوچیک کنه 

سلام رو به کسی کن که متقابلاً از شعور و احترام برخورد باشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

تو برای رضای خدا و مسن بودنش سلام کن،،اون اگر جواب داد که چه بهتر اگر جواب نداد  تو هم سلام نکن بهش البته قبلش از سلامتی شنوایی و روانش مطمئن شو عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍