2777
2789
عنوان

خاطره اولین روز رفتن ب مدرسه 😄😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز اول مدرسه اونقدر بغض کرده بودم. هی خودمو کنترل میکردم که بچه لوسی به نظر نیام. عاقبت سر کلاس یکی گریه کرد. بعدش همه زدن زیر گریه. منتظر یه فرصت بودیم.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

هیییی روزگاار چه زود پیر شدیم ننه😳

من روز اول مامانم گذاشتم تو صف و خودش رفت سرکار

مغنعه جلویی و کشیدم گفتم اسمت چیه گفت مریم گفتم باهم دوست بشیم گفت باشه ولی کسافط فقط یه هفته با من دوس بود 

روزای اولم معلم روشو میکرد اونور من برا بچه ها دس میزدم شعر مهدکودک میخوندم

یخورده بعدم زدم جا گچی تخته رو شکوندم نشستم روش تلپ اومد پایین

همیشه میگفتن تو مامانت فرهنگیه چرا اینجوری 

خواهرمم دوسال از خودم بزرگتر بود تو همون مدرسه همیشه پر دورش شاگرد زرنگ بود و معلما دوسش داشتن 

من با هرچی تنبل و تن لش بود میگشتم

خواهرم ازم فراری بود شیرمو حلالش نمیکنم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هیییی روزگاار چه زود پیر شدیم ننه😳 من روز اول مامانم گذاشتم تو صف و خودش رفت سرکار مغنعه جلویی و ...

😅😅😅

چ دوست بدی 😡 

من شیطنتم تو دبیرستان زیاد شد 

ابتدایی عین ماست بودم

تو شدی 🌙من👶❤️

من روزاول سرموگذاشته بودم رومیزداشتم اروم گریه میکردم

نمیدونم چرا همش خاطرات خونمون میومدتوذهنم😞😐خنده هاوبازی هامونو....

حالانوددرصدتوخونه درحال کشت وکشتاروخونریزی بودیما خخخخخ😅

یه حسی داشتم که انگاردیگه قرارنیس برگردم خونه

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
😅😅😅 چ دوست بدی 😡  من شیطنتم تو دبیرستان زیاد شد  ابتدایی عین ماست بودم

دبیرستانم داستان داشتیم 

کلا زود گذشت 

یاد باد آن روزگاران یاد باد..😳😳

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من یه خاطره بد از اول دبستان دارم که هیج وقت فراموش نمیکنم. یادمه اون وقتا از مادرا پول میگرفتن و برای بچه ها جایزه میخریدن. نمیدونم چی شد مادرم یادش رفت پول بده. یه روز دانش آموزای شاگرد اول تا سوم رو آوردن سر صف میخواستن بهشون جایزه بدن. به همه دادن به من رسید با اینکه شاگرد اول بودم منو برد دورتر از بقیه و بهم گفت مادر شما پول جایزه نداده و به شما جایزه تعلق نمیگیره(بالای صف). یعنی قلبم بد جوری شکست تا خونه گریه کردم. فرداش مامانم یه جایزه خوب خرید اومد مدرسه و با اونا بحثش شد. هنوز که هنوزه یادمه. حتی قیافه معلمه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض