2777
2789
عنوان

خاطره اولین روز رفتن ب مدرسه 😄😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 62 پست
دقیقا ی هم کلاسی داشتیم مامانش مدیر بود.مدیر معلما واسه صبحونه همیشه جیگر سفارش میدادن.بعدش زنگ تفری ...

اره واقعا مدیر ما فرق میذاشت انقدم از دخترش بدم میومد اه 

تو شدی 🌙من👶❤️
اره   کتی اون دوستت الان چراباهات میاد دشوری؟   بازقبلا دلیلش موجه بود

نمیدونم چه چیزی تو صورت من دیده  

انگار ابجیشم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواسط شهریور مقنعه های کلاس اول رو خود مدرسه میداد با مامانم رفتم که مقنعه بگیریم . شماره یک رو سرم کردم تنگ بود بهم ولی همش میترسیدم ناظم دعوام کنه روم نشد بگم تنگه . مامانم میگفت خوبه گفتم اره همونو گرفتیم . روز اول مدرسه دیگه تو صف داشتم خفه میشدم یکم با دست از دوطرف کشیدم به هوای اینکه یه ذره گشاد شه یهو تا نصفش جر خورد 😂😂😂😂😂ناظم بیشورمون همون اول دعوام کرد بعدشم یه مقنعه شانسم اضافه داشتن دادن بهم سرم کردم . 

من کیلی کیلی مدرسه دوست.

من فارسی خیلی بلد نیست من فارسی کم حرف زد😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یچیز تواین مایه ها

ببینننن بازیگرا هم اون موقع اینجوری بودن.

گویا مد بوده😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خواهرم روز اول مدرسه معلم بهشون الفبا رو یاد داده بوو بعد گفت زنگ تفریح یاد بگیرید تا زنگ بعد ازتون بپرسم.

خواهرمم بلد نبود ترسید زنگ تفریح از مدرسه فرار کرد.کیفشم جا گذاشت.😅😅

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خواهرم روز اول مدرسه معلم بهشون الفبا رو یاد داده بوو بعد گفت زنگ تفریح یاد بگیرید تا زنگ بعد ازتون ...

وای 

چرا انقدر ما از معلما میترسیدیم  واقعا

تو شدی 🌙من👶❤️