اولین روز رفتنم ب مدرسه هیچ حسی نداشتم فقط یادمه مبسر ( درست نوشتم ایا ) واسه اینکه ساکت نگه مون داره گفت هرکی حرف بزنه میندازیمش تو سیاه چال من تا اینو شنیدم شروع کردم گریه کردن ک نههه منو نندازید انقد گریه کردم داشتم غش میکردم مبسر ب غلط کردن افتاد 😆
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اواسط شهریور مقنعه های کلاس اول رو خود مدرسه میداد با مامانم رفتم که مقنعه بگیریم . شماره یک رو سرم کردم تنگ بود بهم ولی همش میترسیدم ناظم دعوام کنه روم نشد بگم تنگه . مامانم میگفت خوبه گفتم اره همونو گرفتیم . روز اول مدرسه دیگه تو صف داشتم خفه میشدم یکم با دست از دوطرف کشیدم به هوای اینکه یه ذره گشاد شه یهو تا نصفش جر خورد 😂😂😂😂😂ناظم بیشورمون همون اول دعوام کرد بعدشم یه مقنعه شانسم اضافه داشتن دادن بهم سرم کردم .
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خواهرم روز اول مدرسه معلم بهشون الفبا رو یاد داده بوو بعد گفت زنگ تفریح یاد بگیرید تا زنگ بعد ازتون بپرسم.
خواهرمم بلد نبود ترسید زنگ تفریح از مدرسه فرار کرد.کیفشم جا گذاشت.😅😅
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد