2777
2789
عنوان

ماشینمونو به فامیل فروختیم🤦🏻‍♀️نمیاد پلاک بزنه ب اسم‌خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 52 پست
خب میتونی بهش بگی برای مت پیامک اومده چندبار ک جای بد پارک کردین یا چراغ قرمز رد شدین یا بی حجاب تو ...

این اره 

حالا فردا باز میگم زنگشون بزنه

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
ماشین جدید پلاک داره.. راستش من سر در نمیارم زیاد یکساله فکر کنم ماشینو خریدهاسیر شدم از اسارس اینکه ...

پلاک ماشینه جدید به نام خودتونه؟

اگه به نام نیس اصلا مهم نیست پلاک داره یانه

شما برو راهنمایی رانندگی بگو می‌خوام پلاک این ماشین و به نام ماشین دیگه بزنم خودشون انجام میدم

من خودم هفته پیش این کارو کردم

پلاک قبلی ماشین جدید هم به این خود صاحب قبلی موند

نه بابا ما دو ماشین و خونه داریم یارانه مونو میریزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پلاک ب نام تو باشه جریمه بشن ماشین رو بگیرن. تا تو نری ماشین آزاد نمیشه . اذیتشون کن مث خودشون

ب نام بابامه 

بابامم ساده🤦🏻‍♀️ 

بخدا حرصم میگیره 

نمیتونه جدی حرف بزنه

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
ب نام بابامه بابامم ساده🤦🏻‍♀️ بخدا حرصم میگیره نمیتونه جدی حرف بزنه

اصلا نباید با آشنا معامله کرد

همین ی وکالت ۱ ماهه بهش بدین

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

پلاک ماشینه جدید به نام خودتونه؟اگه به نام نیس اصلا مهم نیست پلاک داره یانهشما برو راهنمایی رانندگی ...

واقعا؟ 

یکیش پراید اون که فروخته 

یکی ک دست خودمون ساینا 

ب نظرتون ممکنه اینو قطع بکنن؟🤦🏻‍♀دهنمون سرویس شد با کار و بارشون 

اصلا نباید با آشنا معامله کردهمین ی وکالت ۱ ماهه بهش بدین

اخه نمیکنه این کارو 

حاضره زن و بچش اذیت بشن خدایی ناکرده کسی خم ب ابروش نیاد

ولی بقیشون گرگن!

واقعا؟ یکیش پراید اون که فروخته یکی ک دست خودمون ساینا ب نظرتون ممکنه اینو قطع بکنن؟🤦🏻‍♀دهنمون سرو ...

اره عزیزم میشه پلاک پراید رو به نام ساینا بکنی کارت ماشین جدید با همون پلاک برای سایناا صادر میشه 

دیگه اون آقا هم باید بره برا خودش پلاک جدید بگیره

نه قطع نمیکنن خیالت راحت

وای میتونی نگش کنی ،بدبخت یه تایپیک زد نی نی یار حذف کرد میخوام کمکش کنم بنده خدا رو

@کباب۶۸

اره عزیزم میشه پلاک پراید رو به نام ساینا بکنی کارت ماشین جدید با همون پلاک برای سایناا صادر میشه دی ...

کاش قبول بکنه بابام 

اسیر شدیم بخدا

خودش میگه قیمت دوتاش رو هم زیاد نیست که بخوان قطع بکنن 

ولی خب...