2777
2789
عنوان

ماشینمونو به فامیل فروختیم🤦🏻‍♀️نمیاد پلاک بزنه ب اسم‌خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع نمیکنن مال ما سه تا به نام بابام بود ک چند مال پیش ماشین فروختالانم دوتاس

ایشالا ک نکنن

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
مگه بدون حضور مالک جدید میشه پلاک رو جابجا کرد و به ماشین دیگه منتقل کرد؟

بله ایشون پلاک به نام خودشه فقط میخواد جابه جاش کنه 

به نام کس دیگه نیست که حتما اون شخص حضور داشته باشه

عزیزم باید نگران باشی هراتفاقی بیفته پای شما گیره 😐حداقل پلاک رو روی ماشین جدید میزدین

میدونی؟ 

بابای من 

از ساده ساده تره

جونشو ب همه میده پلاک ک چیزی نیست

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
عزیزم اگه خواستین وکالت بدین بالای ده روز وکالت ندین

بعید بدونم بخواد این کارو بکنه اصلا... 

هی زنگش میزنه با خنده میگه 

اونم میگه در فرصتی مناسب‌.... 

برا خودش شمال و کیش و این ور اون ور گردش و تفریح 

میاد دو قرون مول تو جیبی منم بگیره سر گشاد بازیاش بخدا حرصم در میاد

عزیزم 🤕آدمای ساده خیلی ضربه میخورن باز تو دخترشی راهنماییش کن

با من که دخترشم 

دو کلام حرف بزنم داد میزنه سرم 🤦🏻‍♀️

بعید بدونم بخواد این کارو بکنه اصلا... هی زنگش میزنه با خنده میگه اونم میگه در فرصتی مناسب‌.... برا ...

این راهی که گفتمو پیشنهاد بده بگو اینکارو کنی تخفیف بیمه هم از بین نمیره ببین چی میگه

بله ایشون پلاک به نام خودشه فقط میخواد جابه جاش کنه به نام کس دیگه نیست که حتما اون شخص حضور داشته ب ...

من یه ماشین فروختم

وکالت ۱ ماهه واسه تعویض پلاک

چندسال گذشته و اصلا دیگه طرف حتی موبایلشم خاموشه و تعويض پلاک نکرده

ولی تنها راهی که بهم گفتن این بود که برم شکایت کنم اگه نیومد برم اداره راهنمایی . که اگه ماشین یا پلاک رو دیدن ماشین رو ببرن پارکینگ و من برم دوباره بهش وکالت بدم بره تعویض پلاک

که هنوز هم متوقف نشده و پلاک فعاله!

این راهی که گفتمو پیشنهاد بده بگو اینکارو کنی تخفیف بیمه هم از بین نمیره ببین چی میگه

خدا خیرت بده عریزم 

ممنونم ایشالا که بتونم روش تاثیر داشته باشم

واقعا تو این‌حال بدی حوصله التماس سر دو قرون پولو ندارم دیگه