2777
2789
عنوان

نماز خونا میایین یه لحظه

130 بازدید | 16 پست

حالم خعلی بده صاحب نوزاد سدیم پنجاه روزشه من و شوهرم اصلا نمیتونیم نماز صبح بیدار بشیم کلا با دوتا بچه خمش در حال دویدنیم اینقدر شب خسته ایم که نماز صب بیدار نمیشیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز صبح که زودتره ماهم یه مدت قبلنا اصلا نمیتونستیم بیدارشیم همش قضا شاید ماهی ۴ بار میتونستیم بخونیم

ولی الان خداروشکر بیدار میشم کم قضا میشه ولی شوهرم خوابش سنگینه دیوونم کرد باید چند بار صداش کنی 

عزیزم واقعا هم سخته 

خوبه که براتون مهمه،،، ذکر استغفار میگن خیلی کمک میکنه به اینکه موانع عبادت بر طرف بشه

من نظر شخصیم رو میگم... تعمیم نمیدم 

مطمئنم خداوند خیلی رحیم و بخشنده است

ترک عمدی نماز معصیت و گناه محسوب میشه

تو این شرایط، خدا ان شاءالله میبخشه و میگذره

قضاشو بجا بیارید ان شاءالله روبراه میشید

خدا حفظتون کنه 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
نماز صبح که زودتره ماهم یه مدت قبلنا اصلا نمیتونستیم بیدارشیم همش قضا شاید ماهی ۴ بار میتونستیم بخون ...

شوهر من خابش سنگینه منم از وقتی نوزاد اومده دیگه شب دیر میخابم یا نمیخابم بهمین خاطر 

عزیزم واقعا هم سخته خوبه که براتون مهمه،،، ذکر استغفار میگن خیلی کمک میکنه به اینکه موانع عبادت بر ط ...

ممنون عزیزم واقعا صبح حالم بد میشه یا مثلا قضا هم یادم میره از بس دوتا بچه کوچیک کار داره... همسرمم کلا اینقدر درگیر سرکار و وقتی میاد خرید خونه و بچه داریه که واقعا نمیرسیم خدا رحممون کنه واقعا ممنون که ذکر استغفار رو یاد اوری کردی بهم دوست عزیز

پ چطور با صدای بچه از خواب بیدار میشین🥴

البته بنظرم مادری موهبت الهیه یه وقتا خودمم میمونم مثلا اصلا یادم نیس چطور از جام بلند شدم بخاطر نوزاد رفتم یه طرف دیگه تو بغلش کردم سردش نشه انگار یکی منو تو شب برده... ولی اینا همه لطف خداست چون مادر شدی خدا کاری میکنه که تا پای مرگ اولویت بچته

ممنون عزیزم واقعا صبح حالم بد میشه یا مثلا قضا هم یادم میره از بس دوتا بچه کوچیک کار داره... همسرمم ...

به هر حال هر دو تو دوره فشار هستید عزیزم

زن زائو که بجز مادری خودشم هنوز سر پا نشده چندان بعد این مدت کوتاه 

سخت گیری به خود خوبه اما منجر نشه به وسواس فکری

هدف از، عبادت نزدیک شدن به خداست 

شما همین الانم با خدمت به اون طفل معصوم در حال عبادتید،،، ان شاءالله نمازتونم درست میشه ریکاوری میشید هر دو تا تون

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥