2777
2789

بچه ها من وقتی لباسای خونگیمو با مایع لباسشویی میشورم بعد ک خشک میشن بوی مایع میدن و خوشبوعن

اما وقتی مانتوهامو با مایع میشورم بعد ازینکه خشک میشن اصصصصلا بوی مایع نمیدن😐هم با لباسشویی شستم هم گذاشتم توی تشت و ۵ساعت توی مایع موند ولی بعد ازینکه خشک شدن اصلا بوی مایع نمیدن

همه مانتوهام همینجورین

بنظرتون چیکارکنم مشکل ازچیه؟

اینم بگم ک لباسامو نمیزارم تو افتاب ک بوی افتاب بگیرن ،توخونه خشک میشن

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مانتو باید بوی مایع بده؟

خب بوش خوبه دیگه ،بوی تمیزی میدی

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
مگه آفتاب بو داره؟!

دیدی وقتی میری تو افتاب لباسات ی بوی بدی میگیرن؟

نرم کننده تست رنگ صورتیشو بزن فوق العاده خوشبو میکنه لباسارو

باورکن همه چیو امتحان کردم

الانم با مایع تست مانتوهامو شستم ولی اصلا بوی خوب نگرفتن فقط تمیزشدن

مارک‌مایعت چیه؟ نرم کننده هم بریز اون خیلی خوشبو نگه میداره

مارک تست و پرسیل و اکتیو زدم بازم فایده نداشت

چه نرم کننده ای استفاده کنم؟

نه پیش نیومده. کن از مایع لباسشویی سافتلن استفاده میکنم همه لباسارو خوشبو می‌کنه

من لباسای خونگیم بوی مایع میگیرن اما مانتوهام نه

عجیبه والا

یعنی یه نفر نیست بزنه تو دهنم نیام این سایت

👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻