2777
2789
عنوان

خودم رو دوست ندارم

205 بازدید | 21 پست

وقتی که میرم بیرون هیچکس بهم نگاه نمیکنه و این باعث میشه فکر کنم چون جذاب نیستم کسی بهم نگاه نمیکنه .

خیلی سعی میکنم به این احساسات منفی که درباره خودم داره غلبه کنم ولی نمیشه 

درونم با بیرونم مدام در حال جنگه 

تو سن مناسبی هم برای عمل زیبایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر حسی ب خودت داشته باشی دیگرانم همون حس رو بهت دارن 

اگه بگی زشتم بدهیکلم کسی منو‌ دوس نداره نتیجه ش میشه همینی که الان ازش ناله میکنی 

حس ما رفتار ما نسبت ب خودمونه که باعث میشه دیگران دوستمون داشته باشن یا نداشته باشن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
هر حسی ب خودت داشته باشی دیگرانم همون حس رو بهت دارن اگه بگی زشتم بدهیکلم کسی منو‌ دوس نداره نتیجه ش ...

این حرفی که میزنید واقعیته یعنی اگر دختری واقعا چهرش زشت باشه اما اعتماد بنفس داشته باشه میتونه روی دیگران تاثیر بزاره؟

هر حسی ب خودت داشته باشی دیگرانم همون حس رو بهت دارن اگه بگی زشتم بدهیکلم کسی منو‌ دوس نداره نتیجه ش ...

خیلی سعی کردم این حس رو نداشته باشم اما چند ساله هرجا میرم همراهمه 

این حرفی که میزنید واقعیته یعنی اگر دختری واقعا چهرش زشت باشه اما اعتماد بنفس داشته باشه میتونه روی ...

باور کن که میتونه 

من همکاری داشتم که با نقص ژنتیکی اومده بود دنیا چشما و دهنش مشکل داشت کمی

اما انقدر اعتمادبنفس داشت

خودشو دوست داشت و حس مثبت منتقل میکرد که ازدواج هم کرد با یکی از بهترین مردهایی که می شناسم 

عزیزم آدم زشت وجود نداره 

همه خوشگلیم 

حالا یکی بیشتر خوشگله یکی کمتر 

حسی که ب خودت داری ارزشی که برای خودت قائلی آینه رفتار دیگرانه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

من بخاطره وزنم اصلا اعتماد بنفس ندارم باقد172 وزنم 95 هست البته بعد عمل 3 سال پیشم یکدفعه از 70 کیلو این شدم  

رو خودت کار کن 

ب مرور بدستش میاری

من بخاطره وزنم اصلا اعتماد بنفس ندارم باقد172 وزنم 95 هست البته بعد عمل 3 سال پیشم یکدفعه از 70 کیلو ...

ماشاالله به قدت 😍❤️

چه عملی انجام دادی ؟

رژیم بگیری میتونی به وزن ایده الت برسی عزیزم