2777
2789
عنوان

خودم رو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
چه حرفهای ارامش بخشی انگار دکترای روانشناسی دارید

ممنونم شما لطف داری 

خودم مدتی درگیر این افکار بودم که زشتم ناکافیم کسی منو دوست نداره اما ب مرور زمان و بالا رفتن سن فهمیدم این خودمم که باعث شدم دیگران دوسم نداشته باشن چون خودمو لایق محبت و ارزش نمیدونستم 

خودتو دوست داشته باش و زیبا ببین

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
ماشاالله به قدت 😍❤️چه عملی انجام دادی ؟رژیم بگیری میتونی به وزن ایده الت برسی عزیزم

2 سال بیماریه کیست مویی داشتم میخواستم به طریق سنتی درمان بشه که نشد و بیماری پیشروی کرد وقتی عمل کردم استخوان لگنم مشخص بود و پرستاری که پانسمان میکرد زخمم اونو میدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 سال بیماریه کیست مویی داشتم میخواستم به طریق سنتی درمان بشه که نشد و بیماری پیشروی کرد وقتی عمل کر ...

خب خدارو شکر که با عمل خوب شد بیماریت عزیزم ❤️ 

دوباره لاغر میشی میتونی 💪🏻

یه سوال تیپت چجوریه

تیپم ساده است اما از رنگهای شاد استفاده میکنم 

تیپ و استایلم فکر میکنم خوب باشه 

ظاهرمم همه چیز متناسبه ولی خب جذابیت نداره

ببینیم کوچیکه ، پوستم صافه گندمی ، چشم و ابروم رو به بالاست ، دندونامم ارتودنسی کردم دو هفته دیگه ارتودنسیم تموم میشه ، تنها چیزی که تو صورتم دوس ندارم لبای نازکمه...  نمی‌دونم چطوری جذاب باشم 

[QUOTE=344910470] تیپم ساده است اما از رنگهای شاد استفاده میکنم  تیپ و استایلم فکر میکنم خوب باشه  ظ ...[/QUOTEمن دوستم جوش داره لباتو مدل کره ای رژ بزن بزرگتر معلوم میشه