2777
2789
عنوان

همه میگن خوشگلی باوجود حجاب استایلم اعتماد به نفسم صفره

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 148 پست
عکس نمیتونم بزارم شناسایی میشم فقط وقتی میگن نمیدونم چی جواب دادم حتی دوستم گفت برا خودت آیت کرسی بخ ...

خوشگلی عزیزم اعتماد بنفس داشته باش

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس نمیتونم بزارم شناسایی میشم فقط وقتی میگن نمیدونم چی جواب دادم حتی دوستم گفت برا خودت آیت کرسی بخ ...

حالا چه اسراری داری به همه بفهمونی خوشکل نیستی ؟ 

😂

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

عزیزم الان شما اعتماد به نفس نداری مثلا؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان پس مشکل چیه

اگه قرار نیست عکس بزاری همون اول بگو دیگه

بیام پیوی عکستو ببینم؟

منم مثل تو ام با این فرق که زشتم و اعتماد به نفس ندارم🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چرا باور دروغ بگم مگه بیکارم فقط مشکلم اعتماد به نفسم هست

خب پس قبول داری خوشگلی دیگه 

استارتر یچیزی میگم اصلا ازم ناراحت نشو کاملا بدون منظوره مطمئنی از اونها نیستی کع از خودت بد میگی تا بقیه ازت تعریف کنن؟

اخه از این پستت معلومه میدونی خوشگلی میگی چرا دروغ بگم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌