2777
2789
عنوان

سرطان غدد فوق کلیوی برداشتن کلیه

3516 بازدید | 38 پست

سلام کسی تا حالا واسه اطرافیانش پیش اومده خواهرم هر دو تا غده فوق کلیوی سلطانیه ولی سمت چپ بد خیم هست و دکتر گفته باید کلیه سمت چپ و بافت‌های اطرافش برداشته بشه یعنی چی میشه ؟ بعد باید شیمی درمانی کنه خواهرم۴۷ سالشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم خواهر شما چی شد ؟

هیچی پاسش میدن از این دکتر به اون دکتر و آزمایش و سونو چون هر دو تا رو درگیر کرده و نمیشه هر دوش رو بردارن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهر شما چی شد ؟

میشه بپرسم چرا سوال کردید؟ ما اطلاعی از سرطان نداریم و روند درمان رو نمیدونیم و اینجور خیلی اذیت میشیم

میشه بپرسم چرا سوال کردید؟ ما اطلاعی از سرطان نداریم و روند درمان رو نمیدونیم و اینجور خیلی اذیت میش ...

منم توی همین موضوع مشکل دارم 

یکی از اقوام نزدیک به این مشکل دچار شده 

توی سرچ سایت دنبال تاپیک های مشابه می‌گشتم 

تاپیک شما اومد بالا

قبلا از خانوم دکتر مه لقا ( کاربر همین سایت هستند ) سوال میکردم خیر ببینه الهی خیلی دقیق کمک راهنمایی می‌کنه اما الان  زایمان کرده چند وقته نیستش 

منم توی همین موضوع مشکل دارم یکی از اقوام نزدیک به این مشکل دچار شده توی سرچ سایت دنبال تاپیک های مش ...

الهی زودتر خوب بشن ما هم قبل عید فهمیدیم سی تی و سونو و آزمایش همشو انجام داده اول دکتر گفت کلیه سمت راست برداره چون ترشح زیاده به کلیه سمت راست هم زده بعد دیدن چپ هم همینطوره درست توضیح نمیدن که آدم بفهمه چی هست خواهرم بیشتر ناراحته موی سرش بریزه البته خیلی ریخته و کم شده موهاش میگن مشکل پوستی هم ایجاد میکنه وقتی بخواد درمان بشه همش پاسش میدن به دکترای مختلف

الهی زودتر خوب بشن ما هم قبل عید فهمیدیم سی تی و سونو و آزمایش همشو انجام داده اول دکتر گفت کلیه سمت ...

الهی خدا بینارت رو شغل بده عزیزم 

بیمار ما رو هم خدارسفا بده 

وای اره 

ماهم صدتا دکتر رفتیم 

به متخصص داخلی به متخصص کلیه 

به متخصص غدد 

پوست مون کنده شده 

دکتر سرطان شناس 

یه مریضی هست که باید زیر نظر هر چندتا دکتر باشن 

مریض ماهم خانومه موهاش کم شده و موهای زائدش زیاد شدن 

تیروئیدش هم بهم ریخته 

الهی خدا بینارت رو شغل بده عزیزم بیمار ما رو هم خدارسفا بده وای اره ماهم صدتا دکتر رفتیم به متخصص دا ...

دقیقا خواهر منم همینطوره فقط موندم تو این همه مشکلاتمون این دیگه چه دردی بود ...ممنونم الهی🙏🙏

الهی خدا بینارت رو شغل بده عزیزم بیمار ما رو هم خدارسفا بده وای اره ماهم صدتا دکتر رفتیم به متخصص دا ...

متاسفانه سرطان‌شم از نوع کمیاب هست تو یه سایت نوشته بود از هر یه ملیون دو سه نفر مبتلا میشن

سلام دوست مهربون میتونم کمک کنم ؟ صدام کرده بودی

سلام عزیزم ببخش وقتتو میگیرم.شنیدم تو تاپیکت پزشک هستی و آلمان زندگی میکنی بخاطر همین وقتتو گرفتم در مورد این تاپیکم هست از خواهرم بی‌خبر هستم چند ماه پیش گفت نمیخاد زنگ و پیام کسی رو ببینه نگرانش هستم خواستم بدونم سرطان غدد فوق کلیوی چی هست خطرناکه؟ میشه برام اگه وقت داری توضیح بدی میگن موهای سرش میریزه و مشکل پوستی پیدا میکنه درسته؟ و اینکه درمان میشه؟ تا چند ماه پیش که ازش خبر داشتم گفت سرطان به کلیه هاش زده و از این دکتر پاسش میدن به اون دکتر

سلام عزیزم ببخش وقتتو میگیرم.شنیدم تو تاپیکت پزشک هستی و آلمان زندگی میکنی بخاطر همین وقتتو گرفتم در ...

سلام به روی ماهت 

اینطوری بدون اطلاعات دقیق نمی‌تونم نظری بدم 

میتونی جواب آزمایش mri این چیزها رو بفرستی ؟ 

سلام دوست مهربون میتونم کمک کنم ؟ صدام کرده بودی

شرانده یه سوال دیگه هم دارم پسرم سیستم دفاعی بدنش ضعیفه و زود سرمامیخوره آبریزش و عطسه اکثر مواقع داره ولی تب نه نداره دکتر اول مهر واسش دو تا واکسن انفولانزا نوشت که به فاصله یک ماه واسش بزنم ولی میگن باید خوب بشه کامل و چند روز بگذره الان موندم چکار کنم و تاریخ انقضاء ش هم تا فروردین هست نمیدونم چکارکنم واکسن رو ببرم بزنن واسش و اینکه میشه هر جایی برم بزنن واسش مثل درمانگاه بخش تزریقات یا حتما جای بخصوصی باید ببرم.اخه خیلی روش حساسم و از اول دنیا اومدنش اصلا سرخود دارو ندادم بهش و همیشه زیر نظر دکتر بوده ولی الان دکترش ایران نیست و واسه کنفرانس رفته خارج کشور

سلام به روی ماهت اینطوری بدون اطلاعات دقیق نمی‌تونم نظری بدم میتونی جواب آزمایش mri این چیزها رو بفر ...

نه هیچی ازش ندارم وقتی فهمید مریض شده بهم ریخت کلا و بعدشم گفت نمیخاد گسی رو ببینه فقط میدونم ترشحاتی خیلی زیاد هست و کلیه هاشو هم درگیر کرده بود و دکتر میخاست کلیه سمت راست رو برداره که گفتن سمت چپ هم درگیر شده و فرستادنش پیش دکتر دیگه من هیچی از این بیماری نمیدونم شما میتونید کمکم کنید بهش دسترسی هم ندارم و نگرانشم

واکسن رو‌هرجایی مینونید بزنید مشکلی نداره 

اگه حال عمومی خوبی داره تب نداره و فقط عطسه و‌ابریزش مشکلی برای زدن واکسن نیست 

بهش حتما ویتامبن دی و زینک بدید 

برای سیستم ایمنی و رشد بچه خیلی مهمه